PROFİLLERİ DÜZELTSEK NASIL OLUR (KA)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA TUM ÜYE ARKADAŞLARA RİCAM KENDİLERİNİ VE YAŞADIKLARI MEMLEKETLERİNİ SAKLAMASINLARKİ YAZABİLELİM ŞİMDİ BAZILARIMIZ NE ALAKA DİYEBİLİR BAKIYORUM YAZACAĞIM CEVAP KONUYU KAYDIRACAK  ÖZELDEN YAZAYIM DİYE ÇOK ŞÜKÜR PROFİL TERTEMİZ NE OLACAK YAZSAN İZMİR ÇORUM ANTEP MEMLEKETLERİNİMİ SATIN ALACAZ BAKIYORUZ VATANDAŞIN YAŞADIĞI YERDE ÜNİVERSİTE YADA ARAŞTIRMA LABARATUVARI GİBİ BİR ŞEYLER VARMI DİYE TIK YOK BENDE ACİZANE PAS GEÇİYORUM  BİLMEM İYİMİ ARZULAR ŞELALE  HEPİNİZİ ÇOK SE3VİYORUM

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Merhaba Arkadaşlar Resim Profilimi değiştiremiyorum daha önce değiştirmiştim şimdi kaydetme sorunu var diyor ne yapabilirim bilen varmı arkadaşlar.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Bende katılıyorum. Kimse kimsenin gidip kümesini basacak hali yok :) Bence herkes yaşını memleketini yazsın. Bizde karşımızdakinin abi mi kardeş mi bilelim saygıda kusur etmeyelim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Özgür ÇİN' Alıntı:
Bende katılıyorum. Kimse kimsenin gidip kümesini basacak hali yok :) Bence herkes yaşını memleketini yazsın. Bizde karşımızdakinin abi mi kardeş mi bilelim saygıda kusur etmeyelim.
ben her zaman yazmayanlara karşı temkinliyimdir
profile bakıyorum, neredeyse sallama profil bilgileri gibi
sadece ad soyad tan ibaret
ne şehir, ne yaş, ne telefon v.s. yok
böyle biri satış başlığı açtığında güvenim sıfıra yakın...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Usta iyi güzel demişinde bu seferde tlf larımız susmuyor. daha fazlasıda varda yazmıyorum..  işimi aksatıyor bu sefer

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Özgür ÇİN' Alıntı: