protein

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
vücut geliştiren bady ci bir arkadşım var onlar protein tozlarını kullanıyorlarmış bir sürü içeriğinden bahsetti bana aklıma yattı bu protein tozunu daha önce muhabbet kuşlarının mamasında kullanan varmı yada öneren varmı arkadaşlar

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kuşlarınızın protein ihtiyaçlarını verdiğiniz besinlerle karşılayabilirsiniz protein içerikli besinler hakkında sitede birçok konu var Ayrıca arkadaşların dedikleri doğru insanlar için olan ilaç vs kuşların bünyesine ağır gelecektir kuşunuzu kaybedebilirsiniz

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Sezgin ANIL' Alıntı:
Kuşlarınızın protein ihtiyaçlarını verdiğiniz besinlerle karşılayabilirsiniz protein içerikli besinler hakkında sitede birçok konu var Ayrıca arkadaşların dedikleri doğru insanlar için olan ilaç vs kuşların bünyesine ağır gelecektir kuşunuzu kaybedebilirsiniz
+2..

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Sayın Orhan Küpeli;
Protein eksikliği ya da fazlalığı kümesinizde istenmeyen olaylara yol açacaktır.
Size tavsiyem ise insanlarda kullanılan ilaç ya da herhangi bir başka ürünü hayvanlarınız da kullanmamanız olacaktır.Öyle ki sindirim sisteminden merkezi sinir sistemine varana kadar insanlar ve kanatlılar arasında çok büyük metabolik farklar yer almaktadır.Sadece protein olarak değil bir çok maddenin kullanımını tavsiye etmem örneğin antibiotik v.b. ürünler.Antibiotikler bizlerde tedavi edici olurken kuşlarda öldürücü oluyor sindirim ,sinir sisteminde , karaciğer ve kalpte büyük erezyonlara neden oluyor.
Üretim açısından ise size ve diğer tüm üretici arkadaşlarıma tavsiyem koruyucu hekimliktir.
Bunun için kümesinizden Di-a-zyme 256 Bira mayası ve antibiotik içermeyen kuvvetli bir vitamin kullanmanızdır.Bunları sadece satışını yaptığım için yazmıyorum benden ya da başka firma ve kişilerden de temin edilebilir çünkü.
Proteini düzenli ve belirli bir seviyede vermek istiyorsanız piyasada satılan hazır mamalarda gerekli miktarlarda protein içeren mamalar mevcuttur.Örneğin İnci Mamada ki oranlar güzel ve yeterlidir.
Sağlıklı ve Neşeli Kuşlar....

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Bilal ERDEM' Alıntı:
Sayın Orhan Küpeli;
Protein eksikliği ya da fazlalığı kümesinizde istenmeyen olaylara yol açacaktır.
Size tavsiyem ise insanlarda kullanılan ilaç ya da herhangi bir başka ürünü hayvanlarınız da kullanmamanız olacaktır.Öyle ki sindirim sisteminden merkezi sinir sistemine varana kadar insanlar ve kanatlılar arasında çok büyük metabolik farklar yer almaktadır.Sadece protein olarak değil bir çok maddenin kullanımını tavsiye etmem örneğin antibiotik v.b. ürünler.Antibiotikler bizlerde tedavi edici olurken kuşlarda öldürücü oluyor sindirim ,sinir sisteminde , karaciğer ve kalpte büyük erezyonlara neden oluyor.
Üretim açısından ise size ve diğer tüm üretici arkadaşlarıma tavsiyem koruyucu hekimliktir.
Bunun için kümesinizden Di-a-zyme 256 Bira mayası ve antibiotik içermeyen kuvvetli bir vitamin kullanmanızdır.Bunları sadece satışını yaptığım için yazmıyorum benden ya da başka firma ve kişilerden de temin edilebilir çünkü.
Proteini düzenli ve belirli bir seviyede vermek istiyorsanız piyasada satılan hazır mamalarda gerekli miktarlarda protein içeren mamalar mevcuttur.Örneğin İnci Mamada ki oranlar güzel ve yeterlidir.
Sağlıklı ve Neşeli Kuşlar....

İyi günler mamalarda doğal katkı malzemeleri zaten kullanıyoruz içerisine keçi boynuzu tozu dahil bir çok katkı malzemesi katıyoruz. Hazır mamalar muhakkak iyidir kilogramı 5 liradan 20 liraya kadar değişiyor. Büyük üreticiler için hazır mama maddi imkanlarını zorluyor. Bu ara proteinin ana besin kaynağı yumurtada almış başını gidiyor konuyu açan arkadaş kuşlarına protein takviyesi yapmak istemiş bizlerden öneri beklemiş yanlış bir tercih yaptığı yönünde mesajlar yazıldı. Ben de görüşümü belirttim protein kullanmak istiyorsa kanatlılar için satılan toz proteinlerden kullanmasını önerdim. Hazır mamalarda katkı malzemesi olarak kullanılıyor mu bilmiyorum? En iyisi yumurta ama onunda fiyatı 2 katına çıktı ben mamalarda katkı olarak kullanmayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum
satış:
http://www.myyem.com.tr/?mProdID=4&sProdID=29&iProdID=641&Ref&Prod=ProductModeTwo
http://www.myyem.com.tr/?mProdID=4&sProdID=29&iProdID=644&Ref&Prod=ProductModeTwo

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
protein tozundan bende kullanıyorum sporla uğraşıyorum kuşlara verme kesinlikle. onun yerine haşlanmış yumurta beyaz verabilirsin %100 saf proteindir kuşun protein gereksinimini tamamiyle karşılar body yapan arkadaşın bilir onlar o sporla uğraşanlar günde en az 10-30 arası yumurta beyazı yerler fakat protein tozunu kendin kulan kuşlara verme  ;)

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşım.Yıllarca profosyenel spor yapan birisi olarak,tavsiye etmiyorum.

Sebebi ise spor yapan kişi çok yoğun miktarda enerji yakar.Kaybettiğin enerjini tekrar hızlı bir şekilde geri alabilmen ve aradaki mineral kayıplarını gidermen açısından bu ve benzeri destek ilaçlar dediğimiz takviyeler zaman zaman alınabilir.Zaman zaman dememin amacı süreklilik anında karaciğer yetmezliği olur.Ve vicut tembelleşir.

Kuşlarımız kafesin içinde ağırlık kaldırma,düz kpşu,kültürfizik hareketleri yapmadığından dolayı verdiğimiz yiyecekler ve besinler le bu ihtiyaçları giderilir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Saygılarımla...

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
arkadaslarım yrumlarınıza tek tek tesekkur edrım ben tecrube eden varmı dıye sordum ve olmadıgı gorunuyor bu yuzden rıske gırmeye gerek yok 
      eczanelerde cocuklar ıcın satılan mınodex vıtamın ılcı var pekı acaba o kullanıabıırmı bu konuda yorum beklıyorum sızlerden