PTT KARGO !...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar bu hobi işine girdim gireli birçok kargoyu kullandım fakat en son

28,06,2011 salı günü ptt kargo ile kapıda ödemeli katlı kafes aldım ..
kargo görevlisi evdekilere dediği canımı sıktı

'' BUGÜNE KADAR  3 DEFA KARGO GELMİŞ BİRYERE 3 DEFA GİDİYORUZ HAKKINIZ BİTTİ ARTIK BU ADRESE KARGO GELMEYECEK ..''

arkadaşlar böyle birşey varmı ya eğer ben evde olsaydım o kargo görevlisine cevap olarak ee ozaman sen neiş yapacaksın derdim ptt kargoya şikayet imi yazdım benden takip numaramı istediler araştırıcağız falan dediler ses soluk yok ...

arkadaşlar gerçekten böyle saçma birşeymi varya !...

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
bence böyle bir saçmalık olamaz  hakkını savun abi.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
babasının hayrınamı getiriyormuş beyim parasıyla değilmi ne iş yaparlarmış benimde başıma çok geldi böyle olaylar hakkını ara Cihan ama devamlı sıkıştırman lazım sonra dilenen özürün haddi hesabı yok bırakma peşini

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Cihan AYTAN' Alıntı:

'' BUGÜNE KADAR  3 DEFA KARGO GELMİŞ BİRYERE 3 DEFA GİDİYORUZ HAKKINIZ BİTTİ ARTIK BU ADRESE KARGO GELMEYECEK ..''

arkadaşlar böyle birşey varmı ya eğer ben evde olsaydım o kargo görevlisine cevap olarak ee ozaman sen neiş yapacaksın derdim ptt kargoya şikayet imi yazdım benden takip numaramı istediler araştırıcağız falan dediler ses soluk yok ...

cihan adam ayarsız kerdeş herhalde  :D :D :D

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Cihan Arkadaşım. Bu güne kadar sayısını bilmediğim kadar çok ödemeli kargo  geldiki. bir kerede böyle bir şey duymadım. hatta görevli butarafa geçtiğinde durup baktığını söyledi. bir kere pazar getirdi. dedim bu gün çalışıyormusunuz yok dedi düğün salonuna telgraf getiriyordum senin kargoyu görünce getirdim dedi 

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Cihan AYTAN' Alıntı:

Bu gibi olayları BİMER e de bildirebilirsin ve çabuk sonuç alırsın...

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
SEVGİLİ CİHAN ARKADAŞIM ÖNCELİKLE MERHABA,,BEN BİR PTT ÇALIŞANI OLARAK BÖYLE BİRŞEY YAŞAMANA,ARKADAŞLARIMIZIN BİRİNİN SANA BÖYLE BİŞEY YAŞATMASINA  ÜZÜLDÜM...AMA KONUYU TAM OLARAK ANLAMADIM,,SANA PTT KARGODAN AYRI AYRI ÜÇ DEFA KARGO GELDİDE DAĞITICI ARKADAŞIMIZ SİZİN EVİNİZE ÜÇ DEFAMI GELDİ  VE BUNA İSTİNADENMİ BİR YERE ÜÇ DEFADAN SONRA KARGO GETRMİYORUZ DEDİ YOKSA SANA PTT KARGODAN SADECE BİR DEFAMI KARGO GELDİ VE BU KARGO İÇİN SİZİ EVDE BULAMADIKLARI İÇİNMİ SİZE ÜÇ DEFA GELDİK ARTIK GELMEYECEĞİZ DEDİ...ANLATMAK İSTEDİĞİNİ TAM OLARAK ANLAMADIGIM İÇİN BUNLARI SORDUM AMA NASIL OLURSA OLSUN O KARGONUN SİZE HERZAMAN GETİRİLMESİ GEREKİYOR,İSTERSEN SANA HERGÜN KARGO GELSİN ARKADAŞLARIMIZ SANA HERGÜN KARGO GETİRMESİ GEREKİYOR VE GETİRİLECEĞİNEDE İNANIYORUM,,SİZE GELEN ARKADAŞIMIZ NEDEN BÖYLE BİR İFADE KULLANMIŞ ANLAMADIM,,KİMSEYE ÜÇ DEFA BEŞ DEFA KARGO GETİRİRİZ DİYE BİR KISITLAMA GETİRİLMEMİŞTİR GETİRİLMEZDE...KURUMUMUZ KONUYLA İLGİLİ SANA AÇIKLAMA YAPACAKTIR MERAK ETME,,SEN YİNEDE PTT KARGOYLA ÇALIŞMAYA DEVAM ET....BİR SIKINTIN OLURSA SORMAK İSTEDİĞİN BİR KARGON OLURSA BANADA ULAŞABİLİRSİN,BARKOD NUMARANI VER BEN SANA YARDIMCI OLURUM....

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için
Hıdır BALO' Alıntı:
SEVGİLİ CİHAN ARKADAŞIM ÖNCELİKLE MERHABA,,BEN BİR PTT ÇALIŞANI OLARAK BÖYLE BİRŞEY YAŞAMANA,ARKADAŞLARIMIZIN BİRİNİN SANA BÖYLE BİŞEY YAŞATMASINA  ÜZÜLDÜM...AMA KONUYU TAM OLARAK ANLAMADIM,,SANA PTT KARGODAN AYRI AYRI ÜÇ DEFA KARGO GELDİDE DAĞITICI ARKADAŞIMIZ SİZİN EVİNİZE ÜÇ DEFAMI GELDİ  VE BUNA İSTİNADENMİ BİR YERE ÜÇ DEFADAN SONRA KARGO GETRMİYORUZ DEDİ YOKSA SANA PTT KARGODAN SADECE BİR DEFAMI KARGO GELDİ VE BU KARGO İÇİN SİZİ EVDE BULAMADIKLARI İÇİNMİ SİZE ÜÇ DEFA GELDİK ARTIK GELMEYECEĞİZ DEDİ...ANLATMAK İSTEDİĞİNİ TAM OLARAK ANLAMADIGIM İÇİN BUNLARI SORDUM AMA NASIL OLURSA OLSUN O KARGONUN SİZE HERZAMAN GETİRİLMESİ GEREKİYOR,İSTERSEN SANA HERGÜN KARGO GELSİN ARKADAŞLARIMIZ SANA HERGÜN KARGO GETİRMESİ GEREKİYOR VE GETİRİLECEĞİNEDE İNANIYORUM,,SİZE GELEN ARKADAŞIMIZ NEDEN BÖYLE BİR İFADE KULLANMIŞ ANLAMADIM,,KİMSEYE ÜÇ DEFA BEŞ DEFA KARGO GETİRİRİZ DİYE BİR KISITLAMA GETİRİLMEMİŞTİR GETİRİLMEZDE...KURUMUMUZ KONUYLA İLGİLİ SANA AÇIKLAMA YAPACAKTIR MERAK ETME,,SEN YİNEDE PTT KARGOYLA ÇALIŞMAYA DEVAM ET....BİR SIKINTIN OLURSA SORMAK İSTEDİĞİN BİR KARGON OLURSA BANADA ULAŞABİLİRSİN,BARKOD NUMARANI VER BEN SANA YARDIMCI OLURUM....
Hıdır bey sağolun ben ptt kargoyu kötülemiyorum ..olay şudur SANA PTT KARGODAN AYRI AYRI ÜÇ DEFA KARGO GELDİDE DAĞITICI ARKADAŞIMIZ SİZİN EVİNİZE ÜÇ DEFAMI GELDİ  evet bana ptt kargodan 3 defa ayrı yerlerden kargo gelmiş halbuki hesaplıyorum sanki daha fazla ptt den 6 defa ups den 2 defa yurt içiden 2 defa sürattden 3 defa bu sene 

galiba ptt kargo görevlisi kendince espri yapmaya çalışmış olabilir bayanları görünce ama yinede ona bu espri hakkını vermiyor yada şaka yaptıysa bile abla şaka yaptım falan demesi gerekiyor

PTT KARGODAN TAKİP İÇİN NUMARAMI ALDILAR AMA DEDİĞİM GİBİ KONUYU ARAŞTIRACAĞIZ DEDİLER CEVAP GELMEDİ..

Ruşen

Üyemiz
Adı
Ruşen
Soyadı
ERTEN
cihan kardeşim bende böyle şeylerden muzdaribim benimde başıma böyle bir olay geldi inanırmısın genel müdürlüklerine kadar aradım on beş gün uğraştım bunların hepsi şerefsiz en güzeli otobüs ile göndermek hem çabuk hem güvenli oluyor

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bende yahya abiye ikidir bilezik gönderiyorum.ama bir türlü eline geçmiyor.ptt de neler oluyor.anlamak mümkün değil.satılan telekom ama sanki ptt satılmış gibi.işleyişte aksamalar var.yetkililer bir düzenleme getirir inşallah.

not:kurumlar hakkında kötü sözler sarfetmeyelim.seviyemizi koruyalım lütfen.

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
ÇOK BÜYÜK VE TERBİYESİZCE BİR GENELLEME YAPMIŞSIN BENCE,,NE DEMEK BUNLARIN HEPSİ ŞEREFSİZ,,ÜZERİME ALINMIYORUM  VE BUNU SENİN CAHİLLİĞİNE VERİYORUM,CAHİL BİR İNSAN OLMASAN BÖYLE TERBİYESİZCE KONUŞMAZSIN,HER KİM HAKKINDA OLURSA OLSUN,HAGİ KURUM KURULUŞ OLURSA OLSUN BU KADAR KENDİNDEN EMİN KONUŞMAMALISIN VE BÖYLE GENELLEMELER YAPMAMALISIN,ÇOK YANLIŞ ÇOKKK...ASLINDA SENİN SÖYLEMİNE KARŞILIK BENİMDE ŞÖLE BİR CEVAP HAKKIM DOĞUYOR ASLINDA; SANA COK İYİ OLMUŞ....AMA DEMİYORUM ÇÜNKİ O ŞEREFSİZ DEDİĞİN İNSANLAR SENİN GİBİ KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARA BİLE HİZMET GÖTÜRÜYOR....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ferdi olarak şahısların hataları,  kusurları ve  terbiyesizlikleri olabilir ama bunu tüm kurum personeline maletmek hiç uygun degil... icon_naughty icon_naughty icon_naughty