K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 14 Nis 2011 #21 MEHMET KIDIR' Alıntı: Basuru varsa yakar. Genişletmek için tıkla ...
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 15 Nis 2011 #22 denemekte yarar var
O omeradam Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 1,425 Konum KONYA Adı ömer Soyadı adam 15 Nis 2011 #23 kuşlarda mide değilde taşlık olması pul biberi etkisizleştirimi acaba bilmiyorum sadece düşündüm ne dersiniz ? veya taşlığına zarar verirmiki? bence hiç bulaşmasan daha iyi gibi
kuşlarda mide değilde taşlık olması pul biberi etkisizleştirimi acaba bilmiyorum sadece düşündüm ne dersiniz ? veya taşlığına zarar verirmiki? bence hiç bulaşmasan daha iyi gibi
E elaziz2316 Guest 15 Nis 2011 #24 danmes' Alıntı: acının basuru olanları yaktıgı konusunda da tecrübe sahibi arkadaslar paylasım yapmıslar onlarada teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla ... İnceden nağmeler. O da güzel.
danmes' Alıntı: acının basuru olanları yaktıgı konusunda da tecrübe sahibi arkadaslar paylasım yapmıslar onlarada teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla ... İnceden nağmeler. O da güzel.
A ahmetondul Uzman Üyemiz Katılım 1 Eyl 2010 Mesajlar 1,209 Konum bitlis Adı ahmet Soyadı öndül 15 Nis 2011 #25 Veli IRMAK' Alıntı: Çifleşmeyenlerin ağzına mı sürecen abi Şaka şaka Genişletmek için tıkla ...
P polarci Takipçi Üyemiz Katılım 19 Eyl 2010 Mesajlar 219 Konum balikesir Adı ismail Soyadı paşalar 15 Nis 2011 #26 abicim yapmayın gozunuzu seveyım pul biber nabtınız siz yav oldu olalı 1duble rakıyla yanına acılı ezme koyam da tam olsun. ;D
abicim yapmayın gozunuzu seveyım pul biber nabtınız siz yav oldu olalı 1duble rakıyla yanına acılı ezme koyam da tam olsun. ;D