Pvc balkon hakkında yardım

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Herkese merhaba,

Balkonu pvc ile kapatmayı düşünüyorum kuşlar için, nelere dikkat etmeliyim hem yaz hem kış balkonda kalacakları için ısınma, havalandırma vb şeyler için neler yapmalıyım. Pvc malzeme seçimi nasıl olmalıdır. Ankaradayım fiyatı m2 olarak ortalama nedir. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Bende yakın zamanda yaptırdım. Fiyat konusunda kesin birşey söylemek doğru olmaz. Çünkü balkonunuzun yapısı (oval mi düz mü), istediğiniz pencere sayısı çift açılırmı tek açılır mı olması vs vs bunlar önemli fiyatta. Misal benim yaptırdığım balkon ovaldi. dönüşleri sağlamak için 3 parça halinde geldi buda fiyatı arttırdı.

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Balkon dikdörtgen şeklinde. Asıl önemli olan nasıl bir malzeme seçmek gerekiyor sonradan ekle çıkart yapmamak için baştan sorunları halledeyim

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
alt kısımlarını lambiri değilde sandiviç panel yaptırabilirsiniz lambiriden daha sıcak olur.

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Yasır KARA, Mustafa DOĞRU Teşekkür ederim.

Başka fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Sitedeki BURAK ÖZDEMİR isimli arkadaşımız benim nezdimde bu işin üstadlarından..
Balkonda üretim yapıyorum. Size yardımcı olacaktır.

coleman26

Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
İPAR
mrb.ben eskişehirde balkonda yapıyordum cam ve pvc idi altları strafor kaplamıştım küçük bir ısıtıcı ile üretim yapıyordum.sayı çoğaldıkça sesleri arttığı için evdekiler ve apartmanda sorun olmaya başlayınca dükkan tutmak zorunda kaldım.masrafı iyi düşünüp yapmanızda fayda vardır...

Y

yasırkara

Guest
Bence aşırı olmadığı sürece sıkıntı olmaz

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Arkadaşım merhabalar ben 3 yıla yakındır Balkonda kuşlarımı besliyorum.Kış aylarında kuşların tamamamını tek salmada birleişiriyorum. 2mt 1mt salmam var içersinde rahatca dinlenme dönemini geçiriyorlar ısınma problemi olarak radyan soba kullanıyordum yeterli gelmiyor bu kışı petek ilave ederek geçirdim illaki en önemli unsurda vantialatör yapın yoksa alan kapalı olduğundan tüğler ucusuyor ve içeriye girerken sizinle içeriye giriyor malüm sıkıntı oluyor.ben vantilatörü bel seviyesi hizasına koydum çünkü tüğün ilk uçuş şekli yukarıya doğru yer çekiminde aşağıya inerken vaantilatör tüğ çekiyor yukarıya konursa  sadece odanın üst kısmındaki tüğleri çekeceğinden yere inen tüğler sizin hareketinizde tekrar ucusacak ortya kısımda olması durumunda yerden kalkan tüğleride çekebiliyor.sıkıntı azalmış oluyor.Ben bu şekilde üretim yapğıyorum 7 takım kuşla 3 mt 1.5 metre olan yerde üretim yapıyorum önemli olan sevdadır Kuş sevdası Kolay gelsin ...

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Arkadaşım merhabalar ben 3 yıla yakındır Balkonda kuşlarımı besliyorum.Kış aylarında kuşların tamamamını tek salmada birleişiriyorum. 2mt 1mt salmam var içersinde rahatca dinlenme dönemini geçiriyorlar ısınma problemi olarak radyan soba kullanıyordum yeterli gelmiyor bu kışı petek ilave ederek geçirdim illaki en önemli unsurda vantialatör yapın yoksa alan kapalı olduğundan tüğler ucusuyor ve içeriye girerken sizinle içeriye giriyor malüm sıkıntı oluyor.ben vantilatörü bel seviyesi hizasına koydum çünkü tüğün ilk uçuş şekli yukarıya doğru yer çekiminde aşağıya inerken vaantilatör tüğ çekiyor yukarıya konursa  sadece odanın üst kısmındaki tüğleri çekeceğinden yere inen tüğler sizin hareketinizde tekrar ucusacak ortya kısımda olması durumunda yerden kalkan tüğleride çekebiliyor.sıkıntı azalmış oluyor.Ben bu şekilde üretim yapğıyorum 7 takım kuşla 3 mt 1.5 metre olan yerde üretim yapıyorum önemli olan sevdadır Kuş sevdası Kolay gelsin ...
Merhaba sinan bey,

Fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba? Bilgilendirdiğiniz için de çok teşekkür ederim.