pvc iki gözlü çifthane

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
herkese merhaba iyi günler,

evde hobi amaçlı üretim yapmak için çifthane ararken gözüme bu çifthane takıldı (aşağıdaki linkte ) sizlerden öğrenmek istediğim bu tip bir kafesi kuşların yadırgama ihtimali olup olmadığı eğer bu tip çifthane kullanan arkadaşlar abiler varsa avantajları yada dezavantajınnın olup olmadığını öğrenmek istiyorum,şu an elimde 1 çift muhabbet var,şayet kafesi aldığım taktirde diğer gözede yavru muhabbet koymak istiyorum izmirdeki üretici arkadaşlardan abilerden almak isterim bu sonraki konu.önerilerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdidden ilginize alakanıza teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-kafes-pvc-iki-gozlu-48831352/detay/

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Box kafesler çok kullanışlıdır ve temizliği çok kolaydır. Ahşap olanlarında zamanla nemden dolayı kabarma şişme yada içerisinde parazit barındırma gibi dezavantajları vardır. Ama bu kafesler pvc olduğu için bu tür dezavantajları yoktur. Ayrıca yuvalık sistemide çok iyi. Almayı düşünüyorsanız şahsen tavsiye edebilirim fiyatınıda çok uygun yazmışlar.

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Evet çok güzel fiyatıda gayet uygun ama ölçüleri yazmamış onlarıda öğrenmek gerek ayrıca tünekde yok kafeste sanırım bu tür kafeslere tünek takmak zor biraz ?
Ben istanbul'dayım bunu alsam kargo ücreti felan kaça patlar bilginiz varmı ?

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
evet fiyat uygun geldi kullanışlı olması temizliği gözede hitap etmesi hoşuma giden kısımları,en yakın zamanda almayı düşünüyorum ki üretici arkadaş benden haber bekliyor,bu arada yavru kuşta bakıyorum diğer göze koymak için,ben izmirde oturuyorum kafes imal eden arkadaşta izmirde olduğu için nakliyede yardımcı olacağını söylemişti ancak istanbul için kargo ücreti nekadar tutacağı hakkında bir bilgim yok malesef.

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
sağolasın burak kardeşim,ancak benim istediğim yuvalığın dışarda olmaması şeklinde.yaptığın teklifinin uygun arkadaşlar çıkacaktır mutlaka.