pvc kafes mi ? mobilya kafes mi ? Yoksa tel kefes mi?

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
maddiyata göre malzeme aama pvc hem çok pahalı hemde yazın terleme yapabiliyor ben şahsen 700  800tl verıp 10 göz pcv dolap yaptırmam saygılar. birde a şahsı 900tl diyor b şahsı 700 tl diyor c şahsı 600 tl diyor pvc dolaplarda bu bile mide bulandırıyor ama mdf dolabın fiyatı aşa yukarı her yerde aynı  yerin kümesin çokkorunaklıysa tel kafes hem ucuz hem hijyenik ama tel kafesin yuvalıkları kalıtelı olucak

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
arkadaşlar cam sağlıktır demiyorlarmı illede plastikte takıldınız bu plastikler yapılırken kalıp ayırıcı kımyasallarla iştişare ediyor ve sakat suntadada kımyasal yokmu tutkal baya vs telde ne var çıkmayan bulaşmayan bir boya kendinden slm

tansel canbaz

Üyemiz
ben mdf box kafes kullanıyorum ve hiç memnun değilim en yakın zamanda tel kafese geçmeyi düşünüyorum tel kafesin hem temizliği hem kullanışı hemde havalandırma konusunda daha rahat olduğunu düşünüyorum..

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
bende mdfboxkullanıyorum kafese geçmek istiyorum ama gene kış geldi bizim bu bölgede kafese güvenemiyorum kışın nedense pisikolojikde olabilir belki ama box daha muhafazalı geliyor bana  ;D

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
40*40 kafesler plastik çekmeceli iki giyotin kapı yanlardan ayrıca iki kapılı izmirde 15,5 tl izmir kuş pazarında rahatlıkla bulabilirsiniz

YORUMUM.
tabiki de izmir ankara istanbul v.s. çoğu toptan malzeme satan yerlerde uygun fiyata vardır elbet
ben tanesini 18 tl den aldım ve alıyorumda...
40*40 altı sürgülü 2 gyotin kapılı+2normal kapılı üst süte geçebilen kafeslerimin resimleri
zaten çoğu üretici biliyordur.

Uploaded with ImageShack.us

buda kafesleri aldığım adres
KARACA KAFES Ö KARACA
0530 4646550 ADANA

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12888.0.html

Kafesim linkteki PVC kafes ve son derece memnunum. PVC kafesin şu ana kadar tek olumsuzluğunu görmedim, aksine her temizlik yapışımda ne kadar doğru seçim yaptığımı  anlıyorum. Şimdi yaptırsam yine aynısını yaptırırım. Sadece ölçü olarak 60 cm yerine 80 cm i düşünürüm, yağlanmama açısından çok iyi olur.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
***ev üretimi için senin ki ideal üstad.....
.....
.....
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12888.0.html

Kafesim linkteki PVC kafes ve son derece memnunum. PVC kafesin şu ana kadar tek olumsuzluğunu görmedim, aksine her temizlik yapışımda ne kadar doğru seçim yaptığımı  anlıyorum. Şimdi yaptırsam yine aynısını yaptırırım. Sadece ölçü olarak 60 cm yerine 80 cm i düşünürüm, yağlanmama açısından çok iyi olur.