PVC KAFES ÖLÇÜLERİ HK..

Resul FIRAT

Yeni Üyemiz
Adı
Resul
Soyadı
FIRAT
Merhabalar
Balkonda sekiz gözlü kafeste malinua üretimi yapmaktaydım.Ancak zorlukları nedeniyle bu üretimi sonlardırdım.Kuşlar ve kafes satıldı.Ancak bu hobi bitmez..Bende iki katlı bir kafes yaptırıp iki takım show jumbo ile bu hobiyi devam ettireceğim..

yeni bir pvc kafes yaptırmak için ölçü araştırıyorum..

tek göz ölçüsü  110*50*50 olsa üretim için bir sıkıntı olur mu?

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
üretim düşünecekseniz uzunluk 110 yükseklik 50 eni 50 düşünce güzel ama bence bu salma türü olur ben üç katlı 57 uzunl. 50 yüksekl. 45 eni mükemmel bir şeşilde yetiyor zaten yumurtadan sonra tek erkek yuvada oturup duruyor harekette etmiyor. fazla bile yavru almayacaksanız biraz daha yükseklik büyük olacak şekilde içersinde uçacağı düşünülürse olabilr. kendi salmam 117 uzn 70 geniş. 150 yüks. süper oluyor kuşlar rahat ediyorlar ve çok mutlu olduklarını zaten göreceksiniz.

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
bende 120-120-50 ölçülerinde pvc kafes yaptırmayı düşünüyorum evde beslemek için ama adıyaman kahtada bunu yapacak bir usta bulamadım. yada yapmak istemiyorlar. sipariş edebileceğimiz yada kendimiz yapabileceğimiz bir yer varmı yada başka hangi malzeme olsa daha güzel olur
selametle

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
Halim ARSLAN' Alıntı:
bende 120-120-50 ölçülerinde pvc kafes yaptırmayı düşünüyorum evde beslemek için ama adıyaman kahtada bunu yapacak bir usta bulamadım. yada yapmak istemiyorlar. sipariş edebileceğimiz yada kendimiz yapabileceğimiz bir yer varmı yada başka hangi malzeme olsa daha güzel olur
selametle
sitede cengiz abi var reklamıda var sitede bst kafescilik diye ona ulaşıp nasıl bişe istediğini söleyebilirsin

derinsu35

Yeni Üyemiz
Adı
derin
Soyadı
solmaz
ben neden fotoğrafları göremiyorum.keşke görebilseydim :(