sempatik76
Yeni Üyemiz
30 gözlü kafes yaptırsam ne kadara mal oluyo acaba pvc yada farklı malzemeyle yapılırsa
Merhaba imalatcı kim model nasıl bende arıyorum pvc boxMurat AŞKIN' Alıntı:imalatçıdan alınan fiyata göre :
1. seçenek 30 bölmeli pvc kafes :1350
2. seçenek 30 bölmeli pvc kafes :1520
elimdeki kataloğa bakarak fiyatı yazdım katalok eski yeni ürünler ve fiyatlar verdiğim linkte var bakabilirsinizMesut DİZMAN' Alıntı:Merhaba imalatcı kim model nasıl bende arıyorum pvc box
Yahya SAYIN' Alıntı:İmalatçılarından direk fiyat alırsanız net sonuç ortaya çıkar...![]()
verdiğim kafesçinin ne üreticisi ne de satıcısıyım ordan alışveriş yapmış ve memnun kalmış bi müşteriyim aldığım kafeside özel siparişimle istegim proje dogrultusunda yaptırdım ve ödediğim mebla 2 box için yüksek olsada parayı verdıgımde degdıgını anladım malzeme kalitesi hususundada bir o kadar memnun kaldım sonuç itibariyle konuyu açan arkadaşım bizzat malzemeyi görmeden dokunmadan alma benim memnun kaldıgıma sen kalmıya bilirsinOzan İZGİ' Alıntı:ucuz fiyat verene hemen aldanmayın.. Önce bi malzemeyi yerinde görün.. Tellerinin kalitesini vs... ondan sonra sağlıklı bir karar vermeniz daha kolay olacaktır