Ne yaptınız? Aldınız mı? Nerden kaça aldınız ? Paylaşırsanız seviniriz.CAHİT' Alıntı:arkadaşlar orjinal quiko ardap alabileceğimiz güvenilir bir site varmı??paylaşırsanız sevinirim....
Kuşların üzerine değil bulundukları ortama parfüm sıkar gibi sıkıyorsunuz. Kuşların üzerine yada kafeslerine sıkmayınCAHİT' Alıntı:ismail kardeşim biraz önce aldım quiko ardap daha kullanma fırsatı bulamadım. 65 liraya www.petsatis.com sitesinden aldım.ancak nasıl kullanacağımı bilmiorum aranızda ilerlemiş bit durumu için nasıl uygulayacağımı anlatan olursa sevinirim.acaba kuşlara direk olarakmı püskürtücez yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar...
İlerlemiş durumlarda ayda 3 defa yeterli olacaktır. Yalnız uygularken ortamın hava almaması gerekiyor. Ortamda aspiratör varsa kapatın ve akşam uygulayın. Bit sorunu ortadan kalktıktan sonra ayda bir kez uygulaman yeter. Yuvalık içlerine opigal-5 uygulayabilirsin. İkisi birlikte daha çebuk çözüme ulaştıracaktırCAHİT' Alıntı:şahin abi ilerlemiş bit için hergünmü sıkıcaz ??
Elbetteki o kadar etkili fiyatı niye 60 TL sanıyorsunCAHİT' Alıntı:ayda 3 defamı o kadar etkilimi ya bu sprey vay beee....
evet etkilidir. kokusu çok güzeldir. ben bile haftada 1 kere yapıyorum önemli olan bütün havalandırmaları pencereleri kapalı tutunuz akşamdan uygularsanız daha etkilidir. ertesi gün bakıyorum yerlerde bir kaç ölmüş sinekler böcekler ve iri iri kara fatma böcekleri çıktı. Ama fiyatı o kadarda pahalı değil ki ben aldım Quiko 750 ml lik spreyi 35 tl den aldım.CAHİT' Alıntı:ayda 3 defamı o kadar etkilimi ya bu sprey vay beee....
Fiyat gayet uygun....Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:adresi vermeyi unutmuşum.
istanbulda 500.evlerde MY YEM de almıştım. fiyatı 35 tl dir.