Rahatsızlığını Bir türlü Anlıyamadım ? Yardım..

yigit_dark

Üyemiz
Adı
Yiğit
Öncelikle selamın aleyküm.
Hollanda cinsi kuşumda bir rahatsızlık var. Bundan 3-4 ay önce eşini sattım yavrularını öldürüyordu. O sebeble. Yanına farklı bir hollanda aldım fakat erkek öyle sakindi ki. Eşiyle hiç kurlaştığını görmedim. Öyle duruyodu ve sadece yem su yiyodu. Bende ben varken böyledir falan diye her zaman böyle olmıcağını sandım. O eşide sattım. Yine farklı bir eş aldım yanına. Ali Aydın abimden aldım hatta dişiyi. Yine çok sakindi O eşide alalı 2 ay olmuştur sanırım. Hiç hareket yok. Ve şuanda erkek iyice kötüleşti. Tünekte duramıyodu 2 güne. Baktım birgün izliyim dedim tünekte sallanıyo tam düşcek böyle toparlıyodu kendini ama düştü en sonunda ve felçmiş gibi ayakları sürünüyodu  resmen ne olduğunu anlamadım. Şimdi yine tünekte duruyo duruşu yine aynı ve bunun sebebi ne rahatsızlığı ne yardımcı olursanız çok sevinirim. Resimlerini ekliyorum aşağıya. Okuyan yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Erkek olan Mavi durumu bu aralar hep böyle. Duruşu düzgün değil ve kendini tutmakta zorlanıyor tünekte.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Arkadaşım Mümkünse su yerine sadece kekik çayı(soğumuş olarak ver)Hatta kursağına direk ver.günde en az 3 kere ve 15-20 gün vermelisin.
Bu iç mantar.Başka bir hastalık bu kadar uzun süre seyredemiyor maalesef.
Saygılar.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Yavuz ustamızın dediğini uygulayın durum kötuye giderse veterinere götürmekte fayda var dişi sağlıklı ve kızgın görünüyor maşAllah.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
parazit ilaçlamalarını yapın birde düşük dozajlı bir antibiyotik kullanmanızda fayda var aşırı ağır görükmüyor ama ilerlemesin muhtemelen bakteriyel bir sıkıntı ya da parazit anti parazitlerle ilaçladıgınız antıbıyotık takvıyesı yaptıgınız zaman sorun bır haftaya gecmezse yazın degısık bır uygulama onerelım son halını kolay gelsin.

yigit_dark

Üyemiz
Adı
Yiğit
Cevaplar için teşekkür ederim. Resimlerde gözleri biraz açık hali ama böyle değil. Baya kabarık ve hep düşcekmiş gibi tünekte duruyor. Antbiyotik dediğiniz nasıl bişey vitaform uygulasam farklı bir kafese alıp çözüm olur mu. Şuan eşinin yanında ?

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Vitaform bir miktar tesir edebilir 3-4 gün suyuna her gün yenilemek kaydıyla kullanın yemini temiz ve taze kullanmaya özen gösterin ortamınıda sıcak tutmaya gayret edin ek besin vermeyin kolay gelsin.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
biraz kurumaya da benziyo gibi elma sirekesi veriyomusunuz ara sıra

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun yavuz ustam gerekli cevabı vermiş sölediklerini uygulamanızda fayda var Allah şifasını versin

yigit_dark

Üyemiz
Adı
Yiğit
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
Vitaform bir miktar tesir edebilir 3-4 gün suyuna her gün yenilemek kaydıyla kullanın yemini temiz ve taze kullanmaya özen gösterin ortamınıda sıcak tutmaya gayret edin ek besin vermeyin kolay gelsin.
Deniycem teşekkürler cevap için.