RAİNBOW DEDİĞİN BÖYLE OLUR (Özgür ÇİN)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Özgür ÇİN' Alıntı:
Yorumu enterasan bulduğunuzu anladım da yorum içinde enteresan gelen nedir onu sormak istedim.
özgür kardeş, nasıl istersen öyle yorumla, ister muhalefet de istersen başka bir şey...

başlığın nedir?
RAİNBOW DEDİĞİN BÖYLE OLUR (Özgür ÇİN)...

sonra günay hocam yorum yapıp resimdeki kuşların bazılarının rainbow olmadığını yazıyor,

sizin cevabınız nedir?
''Son 3 Resimdeki kuşları diyorsun sanırsam Günay Abi. Bende FARKI yakalamalarını istiyordum arkadaşların amacına ulaşmış''

eğer üyelerin FARK yakalamalarını istiyorsanız, hangisi veya hangileri rainbow dur veya değildir diye başlık açmanız daha doğru olurdu.
bunun bana enteresan gelmesinden daha normal bir şey olamaz...

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Mert AYDIN' Alıntı:
özgür kardeş, nasıl istersen öyle yorumla, ister muhalefet de istersen başka bir şey...

başlığın nedir?
RAİNBOW DEDİĞİN BÖYLE OLUR (Özgür ÇİN)...

sonra günay hocam yorum yapıp resimdeki kuşların bazılarının rainbow olmadığını yazıyor,

sizin cevabınız nedir?
''Son 3 Resimdeki kuşları diyorsun sanırsam Günay Abi. Bende FARKI yakalamalarını istiyordum arkadaşların amacına ulaşmış''

eğer üyelerin FARK yakalamalarını istiyorsanız, hangisi veya hangileri rainbow dur veya değildir diye başlık açmanız daha doğru olurdu.
bunun bana enteresan gelmesinden daha normal bir şey olamaz...
"hangisi veya hangileri rainbow dur veya değildir diye başlık açmanız daha doğru olurdu. " keşke ilk yazınızda sadece bunu deseydiniz inanın o zaman iyi niyetiniz olduğunu düşünürdüm. Yorumunuz için teşekkürler saygılar.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Güzel kuşlar var içlerinde...
Uygun eşlemeler yapılırsa tam anlamıyla Rainbowlar elde edilebilir.
Güle güle besle canım Özgür'üm.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
5. fotoğraftaki erkek çok güzel bir gökkuşağı diğerleride güzel mutasyon kuşlar maşallah