Y youngdede Üyemiz Katılım 16 Eki 2017 Mesajlar 67 Konum istanbul pendik Adı gökhan Soyadı soydan 12 Ocak 2018 #1 Arkadaslar merhaba rainbow kus ariyorum disi erkek 5 ay 1.5 yas arasi olabilir cok kisiyle gorustum ama cogunda yumurta var cevresi tanigi olanlar yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaslar merhaba rainbow kus ariyorum disi erkek 5 ay 1.5 yas arasi olabilir cok kisiyle gorustum ama cogunda yumurta var cevresi tanigi olanlar yardimci olursaniz sevinirim
K Keremuzay902 Üyemiz Katılım 15 Eki 2017 Mesajlar 67 Konum Türkiye Adı KEREM Soyadı ÇENBERCİ 13 Ocak 2018 #2 Benimde ilk aldığımda bilmiyodum gökkuşağı olduğunu sonra dediler yavrusu varmış benimkininde heralde yumurta olursa gökkuşağı muhabbet vermek isterim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benimde ilk aldığımda bilmiyodum gökkuşağı olduğunu sonra dediler yavrusu varmış benimkininde heralde yumurta olursa gökkuşağı muhabbet vermek isterim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
K Keremuzay902 Üyemiz Katılım 15 Eki 2017 Mesajlar 67 Konum Türkiye Adı KEREM Soyadı ÇENBERCİ 13 Ocak 2018 #3 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S sedi Yeni Üyemiz Katılım 15 Eyl 2017 Mesajlar 17 Konum Türkiye - İstanbul - Esenyurt Adı Serdinç Soyadı Yılmaz 8 Mar 2018 #4 İstanbul çevresi Yavru ve Damızlıklarımız bulunur 507 27 57 15 iletişime geçebilirsiniz. yavrulu yumurtalı takımlarımız mevcut.
İstanbul çevresi Yavru ve Damızlıklarımız bulunur 507 27 57 15 iletişime geçebilirsiniz. yavrulu yumurtalı takımlarımız mevcut.