Rainbow Kuşlarım

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bana göre renga-renk bir opal, birde karın ve göğüs bölgesini çekip eklerseniz ustalardan daha net yorumlar gelebilir.

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
bana göre renga-renk bir opal, birde karın ve göğüs bölgesini çekip eklerseniz ustalardan daha net yorumlar gelebilir.
günay usta ben bu konu hakkında pek yorum yapmak istemiyorum çünkü daha öncede buna benzer konular çok gündeme geldi bende örnek olsun diye bazı kuşlarımın resimlerini sitede paylaştım herkese hayırlı üretimler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hakiki rainbow kuşlarda özellikle göğüsünde bulunan tüyü renkleri homojen bir şekilde bir-birine karışır, göğüs resimi istememin sebebi de bundan kaynaklanıyor. Kuşunuz güzel bir rainbowdur, güle-güle besleyin. Photoshop gibi yazılımla resim parlaklığı ayarları ile fazla oynamışsınız gibi görünüyor...kuşun kendi doğal renkleri çok daha güzel olduğuna eminim. Fotoğrafların orijinal makinadaki hali ile fotoğraf ekleseniz de şu yakışıklının güzel doğal renklerini bir görsek süper olur.

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Hiç bir photoshop kullanılmadı ancak resimler samsung galaxy note ile İnstagram ile çekildi. Şimdi telefonun normal kamerası ile çekilmiş resmini paylaşacağım.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Gördüğüm en güzel ve canalıcı renkli kuşlardan biri.
Ancak rainbow veya değil kısmını zaten algılayamadım amatörlüğümden.
Aslında Rainbow konusu başlıbaşına anlaşılacak bir konu inşallah bu konuya özel bir başlıkla rainbovv rengin özellikleri dahada irdelenip tartışılır.
Bende daha rahat anlarım.
Bazen iyice anlayamıyorum konuşulanları. Okuyorum ama gözüm ayırt edemiyor ne demek isteniyor diye.

MAAŞALLAH. Çok güzel.

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Arkadaşlar birde kırmızı gözlü bu renkte yavrumuz doğmuştu şimdi 5 aylık. Rengi oldukça değişik bunun hakkında da söylenecek birşeyiniz varsa sevinirim.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Yalçın KASIM' Alıntı:
Arkadaşlar birde kırmızı gözlü bu renkte yavrumuz doğmuştu şimdi 5 aylık. Rengi oldukça değişik bunun hakkında da söylenecek birşeyiniz varsa sevinirim.

ANKARANIN NERESI BU KUŞLARI YAKINDAN GÖRMEK İSTİYORUM EĞER SİZCE DE  BIR SAKINCASI YOKSA

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yalçın KASIM' Alıntı:

Bu ırka FALOW deniliyor...oldukça değerlidir.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Mutasyonun farkli 1 örnegi, güzel olmasina hepsi güzel bunlarin, yoksa beslermiyiz, ...  ;) degilmi, ... tüglerini yolsak hepsi ayni, mesele, bu renkleri güzel $ekilde cikartabilmek, ... saglikli olsunda, ala bula olsun, ...

Bundan nerdeyse hertürlü rengi ta$iyan ku$ alinabilinir, tabiki dogru e$ ile, ... güle güle besleyin, tügünce hayrini görün, ... hangi rengi ararsan var nerdeyse, MA$ALLAH  :)