rainbow muhabbet kuşu

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
arkadaşlar aramızda rainbow üretimini profesyonel olarak yapan varmı eğer yapan varsa bu üretim düzenli bir şekilde nasıl yapılır ve %100 rainbow yavru nasıl çıkarılır bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bu tür bu günlerde baya kafamı kurcalıyor araştırma yapmaktayım bilgilerimizi paylaşırsak bu türü kümeslerimize katmak çok güzel olacaktır diye düşünüyorum.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Harika bir renge sahip.Arkadaşlar hangi renk kuşları eşe atarsak rainbow elde edebiliriz.Ben fotodaki kuşa benzer bir renk elde etme umudu ile sarı-yeşil parçalı kanatları pastel renge sahip 2 kuşumu mavi renkli kuşlar ile eşe attım.Şu an altlarında yavruları var fakat yeni tüylenmeye başladıkları için renklerini tahmin etmek zor.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
haydaaa  meğer ben geçen hafta komşunun oğluna rainbow kuşumu satmışım illede alayım illede alayım yerli fiyatına gitti  :)  hayrını görsün duydum çok iyi bakıyormuş kuşa önemli olan bu zaten bunu duyunca dedim helal olsun  ;)

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
rainbow URETIMINI PRFOSYENEL OLARAK TC DE YAPAN YOK KESKE OLSAYDI  AMA YURT DISINDA  SADECE rainbow URETENLER VAR  yerlı uretıcılerden tesaduf yavruların dan mutlaka rainbow cıkıyor onlarda pek satmazlar nadır bulundugu ıcın genelde ese atarlar

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bu rainbow dediğiniz kuş ingiliz hollanda yada yerli gibi bir ırk mı yoksa renginden dolayımı bu isim veriliyor ?

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Maşallah Cemal Bey bir çiftmi yoksa böyle yavru veriryor yoksa başka kuşarınız varmı daha rainbow yavru çıkaran. Birde anne babasının fotosunu koyarmısınız size zahmet mümkünse.

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
benim kuşum rainbow kırması bide yerli kırması nasıl tam bulamadık :D

baş sarı beden yeşil-siyah kuyruk başlangıcı ve kuyuk siyaha kaçan lacivert-sarı-çime yeşili-açık deniz mavisi

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Cemal seninkine benzer bir çift bende de var.dişi sarı- yeşil erkek mavi gövde yellow face.şu an yavruları yeni tüylenmeye başladı.İnşallah seninki gibi güzel yavrulara sahip olabiliriz.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Bende bu yavular çıkmıştı. biri öldü, diğeri kaçtı :(