rainbow muhabbet kuşu

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Arkadaşlar oturup ağlayasım gelmişti valla. :( Kaçan tam eşleşti. 5 dak. sonra mama koyarken hop dışarı. tel kapıyıda kapatmamışım. diğeride hasta oldu, öldü. Anne babaları duruyo. sonraki posta çok daha farklı kuşlar çıktı ama rainbow değil. ama hala umutluyum onlardan rainbow çıkacak. akşam anne babanın fotolarını koyarım.  hepinize temennilerinizden dolayı çok teşekkürler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
mtongur' Alıntı:
Arkadaşlar oturup ağlayasım gelmişti valla. :( Kaçan tam eşleşti. 5 dak. sonra mama koyarken hop dışarı. tel kapıyıda kapatmamışım. diğeride hasta oldu, öldü. Anne babaları duruyo. sonraki posta çok daha farklı kuşlar çıktı ama rainbow değil. ama hala umutluyum onlardan rainbow çıkacak. akşad anne babanın fotolarını koyarım.  hepinize temennilerinizden dolayı çok teşekkürler
Çok güzellermişti. İnşaallah tekrarını yaşamazsınız Mümin bey

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Cemal bey Maşallah, Mümin Bey sizede maşallah bu konuda inşallah böyle güzel kuşlar hepimize nasip olur.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
benim de ilk yavrum bu gün çıktı dişi kuşum rainbow açık mavi beyaz sarı renklerde erkek kuşum sarı limon tek renk bakalım yavrularım nasıl gelecek ?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
mtongur' Alıntı:
Arkadaşlar oturup ağlayasım gelmişti valla. :( Kaçan tam eşleşti. 5 dak. sonra mama koyarken hop dışarı. tel kapıyıda kapatmamışım. diğeride hasta oldu, öldü. Anne babaları duruyo. sonraki posta çok daha farklı kuşlar çıktı ama rainbow değil. ama hala umutluyum onlardan rainbow çıkacak. akşad anne babanın fotolarını koyarım.  hepinize temennilerinizden dolayı çok teşekkürler
mümin bey bu yavruların anne babanın resimlerini yayınlarmısınız

Kadir26

Yeni Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
Akdemir
Benim Rainbow Muhabbet Kuşumda bu.. Birde Rainbow Dişim var ama o salmada olduğu için onun resmini çekemedim..Salmadaki Rainbow Dişi 3 Aylık kızıştığı zaman bu erkeğimle eşleyeceğim.. Bakalım nasıl yavru çıkacak... Resimdeki Erkekden çok yavru aldım ama kendi gibi yavru alamadım, ağırlıklı olarak mavi tonlarda yavru veriyor..

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
KADİR AKDEMİR' Alıntı:
Benim Rainbow Muhabbet Kuşumda bu.. Birde Rainbow Dişim var ama o salmada olduğu için onun resmini çekemedim..Salmadaki Rainbow Dişi 3 Aylık kızıştığı zaman bu erkeğimle eşleyeceğim.. Bakalım nasıl yavru çıkacak... Resimdeki Erkekden çok yavru aldım ama kendi gibi yavru alamadım, ağırlıklı olarak mavi tonlarda yavru veriyor..

maşallah, rainbow dişiniz ile yavrularını alırsanız belki güzel rainbow yavrular verebilirler.

E

elaziz2316

Guest
    Burada kuşlarının resimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Hepsi de birbirinden güzel kuşlar. MAŞALLAH