Hüseyin Çakmak
Üyemiz
Rainbow takım fiyatları nedir ve elinde olan varmıdır şimdiden teşekkürler
60 tlye ithalat bile gelmiyor rainbowun kaldıki petshoplar bu işin çakalları 60 ' a rainbowu versinlerAli Ayhan ERSOY' Alıntı:Pat shopda rast gelebiliyor. Toptan aldıkları için araya karışıyor şansın varsa 60a falan denk geliyor ama kan hattını bilemezsin tabi
Bunu bana anlatmayın ali ayhan bey sorarsanız beni söylerler size ithalatı iyi bilen biri ve ithalat yapmış biriyim bu arada . new deki rainbowlarıda çok iyi biliyorum yerli boy açık renkli yavrular geçen sene fiyatları 75 liraya satılıyordu bizzat kendim yerinde gördüm ve aldımAli Ayhan ERSOY' Alıntı:ithalat mı gelmiyor? Sormasam inanırdım ithali 60 lira 1-2 ay içinde sordum, nev exotice. Painted falan hikaye, rainbowdan gelen bozuklara painted demiş geçmişler de farkını çok iyi biliyorum, gözümle gördüm direk rainbow olarak değil kasa bazlı alınan kuşlarda aradan çıkıyor adamda 50-60 a verip geçiyor
Irk demedim apayrı bir varyete renk dedimAli Ayhan ERSOY' Alıntı:Ben de patshopda satıldığını gördüm. Nev exoticde 75 liraydı haklısınız ben yanlış hatırlamışım. Sonuçta ithal da olsa geliyor o fiyatlara.Herkes kendi parasına göre alıyor. İthal kuşu savunacak değilim sonuçta şans işi ama gördüğüm en güzel kuşlar ithal kuşlar özellikle de showda. Paintedi size öğreticek değilim ama rainbowdan gelme painted diye satılan bir sürü ilan görüyoruz ayrı ırk olduğunu ilk defa sizden duydum