Rainbow takım fiyat bilgi

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
yavruya 200 takıma 500 istiyorlar, koyu renkler daha pahalı olabilir açık renkler daha uygun olucaktır ama çok tercih edilmezler

Haylaz

Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
Köksal
Onların rengi ve duruşuna göre değişiyor hocam 150 ile 250 arası değişiyorlar...

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
Pat shopda rast gelebiliyor. Toptan aldıkları için araya karışıyor şansın varsa 60a falan denk geliyor ama kan hattını bilemezsin tabi

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Ali Ayhan ERSOY' Alıntı:
Pat shopda rast gelebiliyor. Toptan aldıkları için araya karışıyor şansın varsa 60a falan denk geliyor ama kan hattını bilemezsin tabi
60 tlye ithalat bile gelmiyor rainbowun kaldıki petshoplar bu işin çakalları 60 ' a rainbowu versinler :) o rainbow sandıklarınız painteddir sizin ;)

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
ithalat mı gelmiyor? Sormasam inanırdım ithali 60 lira 1-2 ay içinde sordum, nev exotice. Painted falan hikaye, rainbowdan gelen bozuklara painted demiş geçmişler de farkını çok iyi biliyorum, gözümle gördüm direk rainbow olarak değil kasa bazlı alınan kuşlarda aradan çıkıyor adamda 50-60 a verip geçiyor

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Ali Ayhan ERSOY' Alıntı:
ithalat mı gelmiyor? Sormasam inanırdım ithali 60 lira 1-2 ay içinde sordum, nev exotice. Painted falan hikaye, rainbowdan gelen bozuklara painted demiş geçmişler de farkını çok iyi biliyorum, gözümle gördüm direk rainbow olarak değil kasa bazlı alınan kuşlarda aradan çıkıyor adamda 50-60 a verip geçiyor
Bunu bana anlatmayın ali ayhan bey sorarsanız beni söylerler size ithalatı iyi bilen biri ve ithalat yapmış biriyim bu arada . new deki rainbowlarıda çok iyi biliyorum yerli boy açık renkli yavrular geçen sene fiyatları 75 liraya satılıyordu bizzat kendim yerinde gördüm ve aldım ;) rainbowdan gelen painted olmaz painted başlı başına bir renk zaten .

aliayhane

Üyemiz
Adı
ali ayhan
Soyadı
ERSOY
Ben de patshopda satıldığını gördüm. Nev exoticde 75 liraydı haklısınız ben yanlış hatırlamışım. Sonuçta ithal da olsa geliyor  o fiyatlara.Herkes kendi parasına göre alıyor. İthal kuşu savunacak değilim sonuçta şans işi ama gördüğüm en güzel kuşlar ithal kuşlar özellikle de showda. Paintedi size öğreticek değilim ama rainbowdan gelme painted diye satılan bir sürü ilan görüyoruz ayrı ırk olduğunu ilk defa sizden duydum

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Ali Ayhan ERSOY' Alıntı:
Ben de patshopda satıldığını gördüm. Nev exoticde 75 liraydı haklısınız ben yanlış hatırlamışım. Sonuçta ithal da olsa geliyor  o fiyatlara.Herkes kendi parasına göre alıyor. İthal kuşu savunacak değilim sonuçta şans işi ama gördüğüm en güzel kuşlar ithal kuşlar özellikle de showda. Paintedi size öğreticek değilim ama rainbowdan gelme painted diye satılan bir sürü ilan görüyoruz ayrı ırk olduğunu ilk defa sizden duydum
Irk demedim apayrı bir varyete renk dedim ;) bir diğeri almanyadan kuş getirip satmış biri olarak söylüyorum ithal kuşu kim kötülüyorsa yavru alamadıgından kötülüyor bunu bende savunuyorum lakin toptancıdan yani ithalatcıdan 1-2 kuş alınmıcağına göre piyasa fiyatı aşağo yukarı 150 den başkıyan kuşlar rainbowlar .

Boyut olarak ve renk olarak ithal kuşlardan bahsetmiyorum new in sattıkları gene yerli üretime göre deymez nitelikte cünkü 75 lira verip 10 tane yerli açık kuş almaktansa 150 verip 5 tane iri boy koyu rainbow almayı tercih ederim ;)

Kaldıki petshopşardan kuş alımını tavsiye etmiyoruz malum hangi şartlarda bakıldıgı geldiği vs . Bunun yanı sıra eğer evde amaç güzel rainbow beslemekse zaten minimum 150  tl yi tek kuş için gözden çokarmak ve adam gibi kuş almak daha mantıklı olucaktır .

Selametle