Rainbow...

mts.42

Takipçi Üyemiz
Yaklaşık 5 ay önce tayinimden dolayı kuşlarımı bitirmiştim geçen hafta izne geldim ve Akşehirdeki petsopları bi geziyim dedim ve tesadüfen bi tane rainbow denk geldi dayanamadım aldım evdeki 2 yaşındaki erkeğin yanına attım dişi olduğunu tahmin ediyorum ama tam emin olamadım fotoğrafları hem sizlerle paylaşmak hemde cinsiyeti hakkında yorumlarınızı öğrenmek istedim saygılar..

mts.42

Takipçi Üyemiz
Sağlık olsun renginden dolayı almıştım zaten dişi olsa iyi olurdu ama olsun bakalım teşekkürler arkadaşlar

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Kuşunuz güzel bir rainbow erkeği ama tabi pet shopta biraz hırpalanmış gibi kısa sürede toplar kendini iyi bir bakımla. PetShoplara böyle kuşların düşmesi ne kadar ilginç... :)

mts.42

Takipçi Üyemiz
Nomal fiyat 25 TL aldım petshopçu kendi üretip satıyor toptancı kuşu değil yani

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Bi bana düşmedi böyle rainbow :) Üreticisi çiftine 150 tl istiyor. 50 tl den aşağı isteyen yok rainbowa :))

tek sıkıntı ikiside erkek , rainbowu gönder bana :D

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ethem YAMAN' Alıntı:
Bi bana düşmedi böyle rainbow :) Üreticisi çiftine 150 tl istiyor. 50 tl den aşağı isteyen yok rainbowa :))

tek sıkıntı ikiside erkek , rainbowu gönder bana :D
25tl ye de rainbow alınabiliyormuş dimi ethem ben çiftine 60tl veriyordum bundan sonra çiftine 50tl den fazla vermem gerçi ben rainbow kuş sevmiyorum o parayıda vermem  smileki

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
petshowlarda bir sürü rainbow bulabilirsiniz hemde 10 numara rainbowlar...
mersinde bazı petlerde görüyorum ben
işyeri sahipleri pek önemsemiyor rainbowmuş, spangleymiş v.s. 25-30 tl den veriyorlar.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert AYDIN' Alıntı:
petshowlarda bir sürü rainbow bulabilirsiniz hemde 10 numara rainbowlar...
mersinde bazı petlerde görüyorum ben
işyeri sahipleri pek önemsemiyor rainbowmuş, spangleymiş v.s. 25-30 tl den veriyorlar.
mert emin ol o petshopta o kuşları toptan alırken tanesine 15tl den fazla vermemiştir.

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
mert abi valla mersinde ben çok aradım bulamadım rainbow düşerse haber et alalım

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
istanbulda gezmedik yer burakmadım koskaca istanbulda 2 adet buldum oda tam benim aradığım kapastede değiller

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
25tl ye de rainbow alınabiliyormuş dimi ethem ben çiftine 60tl veriyordum bundan sonra çiftine 50tl den fazla vermem gerçi ben rainbow kuş sevmiyorum o parayıda vermem  smileki
siz anlamak istemiyo inatla kafanızda bişey kurmuş onu konuşuyorsunuz bana :D:D Artık gülüyorum sadece . Ankarada gezmediğim petshop kalmadı yok . Üreticiler en ucuz 50 tl istiyor diyorum. Aradım sordum diyorum 25 e alınabiliyormuş demi diyorsunuz hala :D Bulursan alırsın ;)) Denk getirebnilirsen yani . en az 1 yıldır rainbow arıyorum keçiörende ve ulus kızılayda. Ayrıca benim size gösterdiğim vasıftaki kuşlarla bir değil bu kuş :)) Onu da bir üretici olarak anlamışsınızdır sanırım .

neyse bu konu daha fazla uzamasın :) iyi günler

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kaan GENÇ' Alıntı:
istanbulda gezmedik yer burakmadım koskaca istanbulda 2 adet buldum oda tam benim aradığım kapastede değiller
Gökhan Yıldızlı hocam bulsun hepimize rainbowlar petshoplarda 25 tl her yerde diyor :)) Bulursan değerini bilmeyen veya vasıfları istediğimiz gibi olmayan 25-30 da düşer elbet ama rainbowun da vasıflısı var vasıfsızı var kuşuna göre ve üreticileri 50 den aşagı istemiyor. hatta 75 den aşagı istemediler de 50 deyim ben :))