Rainbow...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ethem YAMAN' Alıntı:
Gökhan Yıldızlı hocam bulsun hepimize rainbowlar petshoplarda 25 tl her yerde diyor :)) Bulursan değerini bilmeyen veya vasıfları istediğimiz gibi olmayan 25-30 da düşer elbet ama rainbowun da vasıflısı var vasıfsızı var kuşuna göre ve üreticileri 50 den aşagı istemiyor. hatta 75 den aşagı istemediler de 50 deyim ben :))
ethem bunda alınacak bir durum yok
kendi adıma da sana yalan söyleyecek durumum yok
bizzat gördüğüm şeyleri anlatıyorum
bir keresinde satıcıyada söyledim bak bu kuş farklı böyle böyle dedim al bunu başka kafese ya üret yata fiyatı farklı sat
adam oralı bile olmadı
sen bulamamış oldun sana denk gelmedi diye öyle alaylı alaylı yazman hoş değil....

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Mert AYDIN' Alıntı:
ethem bunda alınacak bir durum yok
kendi adıma da sana yalan söyleyecek durumum yok
bizzat gördüğüm şeyleri anlatıyorum
bir keresinde satıcıyada söyledim bak bu kuş farklı böyle böyle dedim al bunu başka kafese ya üret yata fiyatı farklı sat
adam oralı bile olmadı
sen bulamamış oldun sana denk gelmedi diye öyle alaylı alaylı yazman hoş değil....
daha önceki gökhan hocamla konuşmalarımızı bilmiyorsunuz hocam. Bu başlığı görünce bakk yaaa gördün mü bu fiyata da oluyor diye yazan arkadaş kendisi . Yani haklı çıktım sen dercesine yazan :) O yüzden sizin burdan görüneni haklı ama Gökhan hocamla aramızdakini bilmediğiniz için knouyu yanlis anladıgınızı düşnüüyorum .

tekine 30 verirdim artık 25 den fazla vermem diyerek alaycı konuşan arkadaşda kendisidir . ben sadece 25 e var diyonuzda herkes arıyor bulamıyor nerde 25e30a bu kuşlar diyorum. Kırk yılda bir petshopa düşmüş 25-30 a alınmış kuşlar oldugunda değeri 25 tl demek olmuyor malesef.

Üreticileri arayın türkiyede bu forumda bana kendisi 3-4 üretici ismi verdi rainbow üreten sorun fiyatları ben sordum ona göre diyorum ki , petshoplarda yok , üreticilerde de fiyatı bu . 30 dan fazla vermem deyip geçemiyoruz istediğimizde , almak istiyorsak elin mahkum ya 1 senedir arıyorum bulamadım 1 sene daha arayıp 25-30 a düşürmeye çalışcam . Ya da o üreticiye çift i150 tl verip alcam . anlatmak istediğim olay bu ve ısrarla bunu anlamak istemeyen bir arkadaş var karşımda. Almanya-rainbow başlıklı  konudada bunu tartıştık zaten . Daha da gülmekten başka bir şey yapamıyorum bu konuya.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN

Arkadaşlar rainbow arıyorum bu vasıfta bir rainbowu 25-30 a bulursanız . Haberdar ederseniz sevinirim 40 lira öderim size. Piyasası 25-30 sa madem üreticilere 75 tl vermek akıllıca olmaz. Buldugunda haber veren olursa sevinirim teşekkürler

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ethem YAMAN' Alıntı:
siz anlamak istemiyo inatla kafanızda bişey kurmuş onu konuşuyorsunuz bana :D:D Artık gülüyorum sadece . Ankarada gezmediğim petshop kalmadı yok . Üreticiler en ucuz 50 tl istiyor diyorum. Aradım sordum diyorum 25 e alınabiliyormuş demi diyorsunuz hala :D Bulursan alırsın ;)) Denk getirebnilirsen yani . en az 1 yıldır rainbow arıyorum keçiörende ve ulus kızılayda. Ayrıca benim size gösterdiğim vasıftaki kuşlarla bir değil bu kuş :)) Onu da bir üretici olarak anlamışsınızdır sanırım .

neyse bu konu daha fazla uzamasın :) iyi günler
ethem ben diğer konuda da bahsettiğim gibi bu kuşları meraklıları biliyor ve üretiyor yani jumbo ve show jumbolarda olduğu gibi yani bizim ülkemizde mertinde bahsettiği gibi hala rainbow kültürü yok onun için fiyatı da yüksek değil ayrıca senin gösterdiğin kuşlarda aman aman bir vasıfta değil, artık günümüzde bir nebze kuşun rengi ama asıl kuşun iriliği para ediyor, yani rainbowdan anlayan bir petshop yerli iriliğinde bir rainbowu dükkanına satmak için koysa gelen müşteriyede bu kuş rainbow her tüy dökümünde farklı bir renge bürünüyor dese bile müşteri he he deyip geçiyor, ayrıca ankarada çilem erdem hanımda rainbow yavru vardı hatta konusunuda açmıştı ve 30tl den satıyordu satmamışsa onunla görüş istersen şunuda belirtmeden edemeyeceğim benim rainbowlara karşı bir merakım yok onun  içinde aramıyorum evimde bir tane vasıflı ingililiz kırığı aygır gibi erkek bir rainbowum var inan onun gibi vasıflı ne rainbow ne de erkek kuş gördüm en hırçın dişiyi 1 günde yola getirip çiftleşmeye razı ediyor, benim amacım ne seninle dalga geçmek ne seninle sidik yarıştırmak nede seni kırmak değil benim amacım piyasayı bilmeni istemem ve boşuna cebinden fazla para çıkmasını istemememdir sonuçta forum olarak hepimiz bir aileyiz... 

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ethem YAMAN' Alıntı:

Arkadaşlar rainbow arıyorum bu vasıfta bir rainbowu 25-30 a bulursanız . Haberdar ederseniz sevinirim 40 lira öderim size. Piyasası 25-30 sa madem üreticilere 75 tl vermek akıllıca olmaz. Buldugunda haber veren olursa sevinirim teşekkürler
ayrıca bunu bu konuya değilde yeni konu açarak aradığını belirtsen sana mutlaka dönüş olacaktır

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ethem ben diğer konuda da bahsettiğim gibi bu kuşları meraklıları biliyor ve üretiyor yani jumbo ve show jumbolarda olduğu gibi yani bizim ülkemizde mertinde bahsettiği gibi hala rainbow kültürü yok onun için fiyatı da yüksek değil ayrıca senin gösterdiğin kuşlarda aman aman bir vasıfta değil, artık günümüzde bir nebze kuşun rengi ama asıl kuşun iriliği para ediyor, yani rainbowdan anlayan bir petshop yerli iriliğinde bir rainbowu dükkanına satmak için koysa gelen müşteriyede bu kuş rainbow her tüy dökümünde farklı bir renge bürünüyor dese bile müşteri he he deyip geçiyor, ayrıca ankarada çilem erdem hanımda rainbow yavru vardı hatta konusunuda açmıştı ve 30tl den satıyordu satmamışsa onunla görüş istersen şunuda belirtmeden edemeyeceğim benim rainbowlara karşı bir merakım yok onun  içinde aramıyorum evimde bir tane vasıflı ingililiz kırığı aygır gibi erkek bir rainbowum var inan onun gibi vasıflı ne rainbow ne de erkek kuş gördüm en hırçın dişiyi 1 günde yola getirip çiftleşmeye razı ediyor, benim amacım ne seninle dalga geçmek ne seninle sidik yarıştırmak nede seni kırmak değil benim amacım piyasayı bilmeni istemem ve boşuna cebinden fazla para çıkmasını istemememdir sonuçta forum olarak hepimiz bir aileyiz... 
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
gökhan hocam Türkiye'de piyasayı olmadığı aşikar bu konuda aynı fikirdeyiz yalnız bu uslüple konuşmuş olsak en baştan hiç sorun yaşamıycaz. Eminim sizde beni çok iyi anladınız , Türkiyedede sırf bu işle ilgilenen yok zaten elle sayılır derece. Onlardan da istediğim fiyatı alamadım olay bu yani :) iyi günler

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ayrıca bunu bu konuya değilde yeni konu açarak aradığını belirtsen sana mutlaka dönüş olacaktır
Burda denk gelen arkadaş oldugu için yine denk gelirse babında attım . Arkadaş yarımcı olmak isterse. O yüzden yeni konu açmadım sıkıntı da olacagını dşünmüyorum