RainBowlarım =) Görüşleriniz ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah güzel kuşlarınız var ama çekim pek iyi değil fazla yakından çekilmiş hayvanlar tam gözükmüyor gibi bir izlenim veriyor photo

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Bildigim kadarıyla RainBow Anlamı Gök kuşagı Benim kuşlarda 3/4 Renk var bana Rainbow  dediler... Ben biraz acemiyim Varsa elinde gerçek RainBow Fotograf gönderirsen iyi olur

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
maşaallah güzel kuşlar ancak ranbow deiller spangle.......

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
maşaallah güzel kuşlar ancak ranbow deiller spangle.......
bana da öyle geldi birkaç kez inceledim ama resimler fazla yorum yapmaya yetmiyor

seanpaul24

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kürüm
Kuşlar kesin olarak rainbow değil spungle. Bu arada bencede dişide mantar var gibi ama resimlerden çok iyi anlaşılmıyor, belki de tüye girmişlerdir güçsüz göründüklerinden mantar zannetmişizdir. Daha net resimleri paylaşırsan burda ki üstadlardan sağlıklı yorumlar alabilirsin. Maşallah bu arada iri kuşlar Allah tüyü kadar yavru versin...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
erkek kuşun rainbow olma ihtimali var, erkeği ayrıca çekip eklerseniz daha sağlıklı yorumlar gelebilir, özellikle karın-göğüs bölgesinden ve sırtından çekilmiş foto ekleyin. Dişi yeşil spangle.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Mesut ÇETİN' Alıntı:
Kardesim rainbowlarim goriniz yazmissin bende degil raimbow dedim. Kuslar yesil spangle..  alan arkads rnbw dediyse onunla konus coz problemin.

Lgoogle.com a gir rainbow muhabbet kuslari yaz. Karsina cikan fotolara bak sonra itirazin varsa konusalim

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
erkek kuşun rainbow olma ihtimali var, erkeği ayrıca çekip eklerseniz daha sağlıklı yorumlar gelebilir, özellikle karın-göğüs bölgesinden ve sırtından çekilmiş foto ekleyin. Dişi yeşil spangle.
+1