Rainbowlarım için yaptığım yeni salmam şuan için misafirleride var...

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Recep bey maşallah Kuşlarınız çok güzel. Salmada Harike elinize emeğinize sağlık iyi akşamlar.

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Enver ERGİN.' Alıntı:
Recep bey maşallah Kuşlarınız çok güzel. Salmada Harike elinize emeğinize sağlık iyi akşamlar.
ALLAH razı olsun iyi dileğiniz için teşekkür ederim beğenenlere daha güzelleri nasip olsun

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
MAŞALLAH ÇOK GÜZEL KUŞLAR VE ÇOK TEMİZ BOL ÜRETİMLER

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Abi temizligini nsl yapıyorsun bu salmanın bıde ne kdra yaptırdın malzemlerını fılan

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Özgür ÇİN' Alıntı:
Abi on numara olmuş salma. Ama 2 tane sarıyüz olmayan gördüm gibi sanki. Vardır bi bildiğin renk katmak için mi ?
Sağolasın salmayı yeğenin yardımıyla yaptık sarı yüz olmayanlarda rainbow kırma kanda renk mutasyonu çalışması için olacak
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Abi temizligini nsl yapıyorsun bu salmanın bıde ne kdra yaptırdın malzemlerını fılan
temizlik için tabana büyük galvaniz saç tava yaptırıp onun içinide kuş kumu ile doldurmayı düşünüyorum vy talaş olabilir salmanın parçalarına 150 lira verdim kendim el emeği gerisi fiyata olarak ne kadara çıkar bilmiyorum başkası yaparsa

Haydar KARAÇAL' Alıntı:
maşallah salma çok güzel olmuş içindekilerde güzel olunca tamam demektir hayırlı bol üretimler güzeller yolda ;)
sağolasın abi gözlerim yollarda kendimde gelebilirim almaya eke olmaya kalırsa :D