Ramazan Sahin ve Rafet Tanis Abimizi Ziyaret

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Gectigimiz Persembe günü Bilal Abimle birlikte Izmirdeydik ve cok degerli abilerimiz,Rafet Tanis ile Ramazan Sahin`i ziyaret etme firsati bulduk.Kendileri bizi sagolsunlar cok güzel agirladilar.Saat 6 gibi Izmirden yola cikip Bandirmaya dönmekti planimiz aslinda.Ama her ikisininde güzel sohbetlerinden dolayi saat 10 da ancak yola cikabildik.Cok hos sohbet ettik ve güzel paylasimlarda bulunduk.Ben resimleri yüklüyorum kendilerininde yorumlariyla o günü sizlerle paylasalim...

http://imageshack.us/g/850/p1000206t.jpg/

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Paylaşım için teşekkürler maşaALLAH maşaALLAH

Rafet TANIŞ

Üyemiz
Adı
Rafet
Soyadı
TANIŞ
Her zaman beklerim . Zaten başka türlü kurtuluşunuz yok İzmir Manisa çıkışında gümrük kontrol benden geçmeniz mecbur... scared photo

Ayrıca Çok memnun oldum ....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel kareler. Allah muhabbetinizi arttırsın

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Rafet TANIŞ' Alıntı:
Her zaman beklerim . Zaten başka türlü kurtuluşunuz yok İzmir Manisa çıkışında gümrük kontrol benden geçmeniz mecbur... scared photo

Ayrıca Çok memnun oldum ....
Her zaman gelir çayımızı içeriz abim Allah c.c. razı olsun.
Gıyabında Ramazan abime ve yengemize çok çok selamlar.
Ayrıca çok memnun olduk...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

O gün gerçekten çok güzel bir gündü İzmir'de işlerimizi hallettikten sonra ( Mustafa ÖZDEN kardeşime Allah'ın ( c.c. ) izniyle 300 çiftlik yer hazırlıyoruz ) bir iki ticari ziyaretimiz daha oldu.Daha sonra Ramazan ŞAHİN abimizi ziyarette bulunduk.Allah dostuluğumuzu Baki kılsın inşallah kendisi bizi çok güzel karşıladı ve engin bilgilerini bizim ile paylaştı.O her şeyin en iyisini hak eden bir insan. Gerçekten çok teşekkürler Ramazan abim.
Daha sonra da Rafet TANIŞ abimize uğradık kendisi bizi evinde ağırladı karnımızı doyurdu çaylarımız içtik çok hoş sohbetler ettik inanın zor ayrıldık oradan da. Bu arada teşekkür edemeden geçemeyeceğim diğer önemli bir isimde Selahattin abimizdir.Abi Allah c.c. senden razı olsun sayende tanıdığımız insanlar ve aile bireylerimiz artık onlar...

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Bu ise gönül veren herkesin Allah dostlugunu daim etsin arkadaslar.Nasilki biz Abilerimizi ziyarete gidince bizleri kendilerine yabanci görmeyip evelrine kadar alidlar.Karnimizi doyurup güzel sohbetlerinden esirgemedilerse,bizimde herkese kapimiz ardina kadar acik.Kim gelip misafirimiz olmak isterse bekleriz.Zaten Bandirma, Bursa Istanbul Izmir Canakkale gibi yakin sehirlerin gecis noktasi konumunda.Gecerken de olsa muhakkak bekleriz hepinizi.Güray Bey sizede cok tesekkürler.Benim yapamadigimi siz yapip herkese harika dakikalar yasatmissiniz,güzel bir slaytla.

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
bilal kardeşim ve mustafa kardeşim dostani ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. bizler için dostluklar arkadaşlıklar ve kardeşlikler herşeyden önemli.
sizler gibi kardeşlerimize kapılarımız ardına kadar açık 7/24 nezaman arzu ederseniz buyurun gelin başımızın üstünde yeriniz var
fakat nekadar israr ettiysem sizlere yemek yediremedim içimde uhte kalmıştı ama sağolsun rafet başkanım ne dediyse veya ne yaptıysa yemek için sizleri ikna etmiş sağolsun varolsun
aslında bu gibi ziyaretler sik sik ve devamlı yapılmalı ki aradaki bağlar iyice sağlamlaşmalı.
hepimizin ortak sevgisi kuşlarımız. ve kuş deyip geçiyoruz ama şu kuşların yaptığına bakın şuan bu kuşlar sayesinde türkiye nin tüm illerinde allaha çok şükür mutlaka bir veya birçok kişi yi tanıdım dostum arkadaşım kardeşim ve ahbabım oldu.
bu kuşlara kucak dolusu sevgiler hepinizi seviyorummmmmm

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
KISKANDIM  VALAHİ...  ALLAH  DOSTLUKLARI,MIZI  BOZMASIN  HATAYA GELEN OLURSA ARKADAŞLARDAN BENDE  BEKLERİM  TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDE CALIŞIYORUM..TEL..0 535 510 56 93..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
muhabbetiniz daim üretiminiz bol olsun.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.güzel sohbetler nasip etsin.çok güzel resimler .........

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Ramazan Abi bidahaki gelisimizde söz yemekte yeriz sen üzülme yeterki,Rafet Abinin hanimi evde börek cörek varmis biraz onlardan getirdi biraz sagolsun.Bizde tadina bakalim derken tüm tabagi yedik neredeyse cok lezzetliydi.Tekrar ellerine saglik kendisinin..Senin de dedigin gibi kuslara olan sevdamiz bizlere uzak mesafeleri yakin edip güzel dostluklar edinmemizi sagliyor..Bazi insanlar vardir yüzüne bakinca kalbini görürsün sende onlardan birisin.Ayni sekilde Rafet abimizde öyle.Zaten toplantida da gördük..Hayvanlari sevmeyen insanlari hic sevmez lafida burdan geliyor olsa gerek.Insallah zamanla sizler bizi bizlerde sizi daha güzel taniyip cok güzel vakitler gecirecegiz.Allah hepimizi herzaman iyilerle karsilastirsin Insallah...