Refik türk arkadaşımızdan dernek üyelerine mineral blok hediyesi

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Bu gün adres bildirenlerin birçoğu kargolandı adresleri bekliyorum.......

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
selamün aleyküm refik bey eğer benim kargoyu yollamadınızsa benim adeti 50 yapabilirmisiniz üretimi bırakan bir arkadaşın kuşlarına anlaştık onlarıda alacağım mümkünse teşekkür ederim bye_happy

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
selamün aleyküm refik bey dernek üyelerimize mineral blok hediye gönderdiniz adresimi gönderdim ama bana gelmedi ayhan yıldırım güney mah. canbay sokak no 23 körfez kocaeli 05355824458 adat 50 tane refik bey...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Biraz gecikebilir malum o kadar üyenin ihtiyacını karşılamak kolay değil...İnşaAllah en kısa zamanda refik abi gönderecektir...Biraz sabır... bye_kiss

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Refik Beye teşekkürler. Ben bu kampanyadan habersiz mamayla beraber ücretiyle blok almak için sipariş verdim.O sağolsun bloklardan ücret almadı.Çorba kasesi gibi bloklar elime ulaştı tşkler.İşallah tanışmak dileğiyle.Kargoyu soran arkadaşlar için kargo firması ege ulaşım bilginize biraz sizinde takibiniz gerekiyor bu firma için.

dokumacı

Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
altinigne
hasan altıniğne 50 kafes teşekkürler adres sizce malum.emrah musayın la birlikte gönderilebilir.

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Refik Bey çok teşekkür ederim kargo biraz önce elime ulaştı.Fazlasıyla göndermişsiniz ekstra hediye içinde ayrıca teşekkür ederim.
Herşey gönlünüzce olsun...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
MİNAREL BLOK GELEN ARKADAŞ VARMI (iki kişiden başka)                                                                                                           

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kocaelinden ayhan yıldırım refik beye teşekkürlerimi sunarım bloklar elime ulaştı allah razı olsun............ alkisd

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Benim dernek evraklarıda kargoda yakında dernek üyesi oluyorum, şimdiden bilgi vereyim dedim.  ;D