MEVLÜT KÜÇÜK
Uzman Üyemiz
Yeni yavrulardan birkaç kare...
Tansel CANBAZ' Alıntı:Maşallah![]()
Teşekkürler...Hasan US' Alıntı:masallah hayırlı üretimler
Teşekkürler Bekir hocam, rainbowlar da var spangle olanlar da..Bekir ÇOLAK' Alıntı:mevlüt ustam hayırlı bol üretimler diliyorum. bu renkler rainbow mu yoksa spangle mi
Teşekkürler Ahmet hocam spangle yavruların anne-babasının fotoğrafı var şuan hazırda onu ekliyorum.Ahmet TOPRAK' Alıntı:maşallah güzel kuşlar anne ve babanın fotoğrafını paylaşır mısınız? eğer sakıncası yoksa teşekkürler. bol üretimler
maşallah çok güzellerMevlüt KÜÇÜK' Alıntı:Teşekkürler Ahmet hocam spangle yavruların anne-babasının fotoğrafı var şuan hazırda onu ekliyorum.
![]()
Erkek 1 yaşında, dişi 8 aylık. Bu Fotoğraf 2-3 ay öncesinin...Ercan UÇAR' Alıntı:Yanlış görmüyorsam kuşlar daha çok gençler ... Özellikle dişi ! kaç aylıklar acaba ?
Teşekkürler Ercan Bey...Ercan UÇAR' Alıntı:Çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun ..... Hayırlı üretimler.
Teşekkürler. Bu yuvalarda ilk yavrularımı alıyorum herhangi bir zararını görmedim şuana kadar. Temizlik ve düzen açısından plastik olması daha iyi.Muhammet ARIKAN' Alıntı:hayırlı olsun yeni yavrularınız. fotoğraflar beni yanıltmadıysa plastik folluk ve yuvalık kullanıyorsunuz. Bu plastik yuvalıkların olumlu ya da olumsuz yanlarını yazar mısınız? teşekkürler.
Fatih MANSIZ' Alıntı:Maşallah bereketli üretimle dilerim