RENGARENK MİNİKLER....

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
mevlüt ustam hayırlı bol üretimler diliyorum. bu renkler rainbow mu yoksa spangle mi

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
maşallah güzel kuşlar anne ve babanın fotoğrafını paylaşır mısınız? eğer sakıncası yoksa teşekkürler. bol üretimler

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar anne ve babanın fotoğrafını paylaşır mısınız? eğer sakıncası yoksa teşekkürler. bol üretimler
Teşekkürler Ahmet hocam spangle yavruların anne-babasının fotoğrafı var şuan hazırda onu ekliyorum.

ErcanUçar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Yanlış görmüyorsam kuşlar daha çok gençler ... Özellikle dişi ! kaç aylıklar acaba ?

ErcanUçar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun ..... Hayırlı üretimler.

mavilim

Üyemiz
Adı
muhammet
Soyadı
arıkan
hayırlı olsun yeni yavrularınız. fotoğraflar beni yanıltmadıysa plastik folluk ve yuvalık kullanıyorsunuz. Bu plastik yuvalıkların olumlu ya da olumsuz yanlarını yazar mısınız? teşekkürler.

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Muhammet ARIKAN' Alıntı:
hayırlı olsun yeni yavrularınız. fotoğraflar beni yanıltmadıysa plastik folluk ve yuvalık kullanıyorsunuz. Bu plastik yuvalıkların olumlu ya da olumsuz yanlarını yazar mısınız? teşekkürler.
Teşekkürler. Bu yuvalarda ilk yavrularımı alıyorum herhangi bir zararını görmedim şuana kadar. Temizlik ve düzen açısından plastik olması daha iyi.