Resimdeki kuşlar hakkında yorumlarınız? (Sayra)

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Maaşallah Sayra cım özellikle dişi show jumbon çok güzel,erkeğinden ondan kalır yanı yok.Bunları aldıysan veya almayı düşünüyorsan şimdiden hayırlı olsun diyelim...Kaliteyi arttırdın tebrikler...  alkisd

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Yücel GÖRGÜN' Alıntı:
Maaşallah Sayra cım özellikle dişi show jumbon çok güzel,erkeğinden ondan kalır yanı yok.Bunları aldıysan veya almayı düşünüyorsan şimdiden hayırlı olsun diyelim...Kaliteyi arttırdın tebrikler...  alkisd
Saol yücel abi bakalım bişeyler yapmaya çalışıyorum :) madem hobiciyim dedim kalite olsun :) sırada tepeli çift var aramızda kalsın :))))

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
aslında tarafsız gözlemle baktığımdan veya çekilen resimlerin kalitesizliğinden olsa gerek hem renklerde hemde kuşlarda bir canlılık göremedim sıradanlığın dışında.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
aslında tarafsız gözlemle baktığımdan veya çekilen resimlerin kalitesizliğinden olsa gerek hem renklerde hemde kuşlarda bir canlılık göremedim sıradanlığın dışında.
Kuşlar vasıflarını taşıyor.Erkek İngiliz Dişi Show.İri kuşlar her zaman bir ağır abi imajı ile dururlar.Kuşun yerine ve ortama alışması yerlilere göre daha uzun zaman dilimi gerekiyor.Güzel kuşlar güle güle besleyin.Fakat hemen yavru almak biraz sizi sıkıntıya sokacaktır.....Zaman vermeniz gerekir.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
MAŞALLAH İKİSİDE GÜZEL GÜLE GÜLE BESLEYİN BOL YAVRU ALMANIZ DİLEĞİ İLE...