Resimdeki salmada kaç çift uygundur ?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Kendi çabamla yapmış olduğum 75*80 derinliği 35 cm olan bu salmanın yan kısmına yuvalık için delik açacağım ancak burda kaç çift barınabilir. ? iki çift uygun mudur ?

wertyu

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
helvacı
Güzel olmuş elinize sağlık 2 yada 3 çift besleyebılırsınız. Bunun içinde

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Bence iki çift için ideal 3 sıkıntı yapabilir
sana tavsiyem kafes biraz küçük olduğu için yukarıya 2 delik aç deliklerin 10-15 cm gerisine yukarıdan bi sunta sarkıt birbirlerinin yuvalık deliklerini görmesinler faydasını görürsün...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ömer ADAM' Alıntı:
Bence iki çift için ideal 3 sıkıntı yapabilir
sana tavsiyem kafes biraz küçük olduğu için yukarıya 2 delik aç deliklerin 10-15 cm gerisine yukarıdan bi sunta sarkıt birbirlerinin yuvalık deliklerini görmesinler faydasını görürsün...
teşekür ederim.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Usta benimde söyleyebiliceğim yemlik sayısını arttırman.Çünkü bir tane dominant onun başını mesken tutar yada ne bileyim duraklama niyetine orda durursa sürekli hırlaşmalar olur.Aynı anda yem yemeye çalışmalar kıskanmalar olabilir.Strese girmesin hayvanlar.Canın sıkılır boş yere.Bir de iki çift uygun gibi.Bana kalırsa çok güzel yavru salması olur ama sana kalmış bir şey tabi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ideali  iki...VE  YANLAMASINA  ORTADAN  IKIYE  BÖLDÜGÜNÜZDE  DAHA VERİMLİ OLACAKTIR..

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
sanıyorum 3 veya 4 çift iyi olur birbirlerini iyi tetikler

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Emre CEYHAN' Alıntı:
Usta benimde söyleyebiliceğim yemlik sayısını arttırman.Çünkü bir tane dominant onun başını mesken tutar yada ne bileyim duraklama niyetine orda durursa sürekli hırlaşmalar olur.Aynı anda yem yemeye çalışmalar kıskanmalar olabilir.Strese girmesin hayvanlar.Canın sıkılır boş yere.Bir de iki çift uygun gibi.Bana kalırsa çok güzel yavru salması olur ama sana kalmış bir şey tabi.
doğru söylüyorsun 5 tane damizlik icin düşündüğüm yavruları koyayim burdan es olanlarıda apart kafeslere alayım öyle Degilmi? Yavrulari dolduruyum buraya

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Evet usta bu fikri bende senin gibi düşünmüştüm çok önceden fakat o kadar alanda iyi verim alamazsın bence.Ben 40a40 kafeslerde bakıyorum çiftlerimi,yavruları çalışma masasından bozma salmada bakıyorum.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Maksimum 2 çift için ideal gözüküyor.Veya 2 batın yavrusu ile tek çift de besleyebilirsiniz.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
iki çift yapıpda birbirlerini strese sokmayım. yavrulara yeni oyun alanı olcak bu salma. :) herkese fikirlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.