daha önce yavru alınıp alınmadıgını bilmiyorum.kuş petshop ta satılıyor. ayagında bilezigi yoktur.yaşınıda bilmiyorum :SAhmet TOPRAK' Alıntı:blezikli mi kuşlar ve nereden eğer dişi 2 yaşından büyükse ben alma derim. yoksa fiyat iyi. daha önce yavru almış mı
kardeş pet shop ise hiç girme derim ben daha dolandırıcı olmayanını görmedim. aynı fiyatta üreticilerden alabilirsin ama önce ingiliz kuşları iyice araştır kafası iri omuz geniş olsun kanat pulları simetrik olsun kondisyonu iyi olsun sakalları simetrik ve eş uzunlukta olsun tüyleri parlak olsun renk özelliklerini taşısın en önemlisi genç olsun 2013 olabilir bileziksiz kuş alma yaş için gerekli en kötü 2012 olsun daha önce alınmış yavruları gör nasıl kafalı iri kuşlar mı renk dağılımı nasıl verimleri nedri öğren öyle al ama çnce en az iki ay araştır. ve en az 2 çift al yavru içinFaruk ÇELİK.' Alıntı:daha önce yavru alınıp alınmadıgını bilmiyorum.kuş petshop ta satılıyor. ayagında bilezigi yoktur.yaşınıda bilmiyorum :S
tam bilmiyorum ama dişi 2011, erkek 2013 muhtemelen...Faruk ÇELİK.' Alıntı:ARKADASLAR KUSLARİN AYAKLARİ BİLEZİKLİYMİS BEN FARKEDEMEMİSİM, AMA KAC YASİNDA OLDUKLARİNİ ANLAYAMADİM.BU YAZANLARİ TERCUME EDERSENİZ COK SEVİNİRİM.AYAKLARİNDA YAZANLAR SU SEKİLDE
DİSİNİN AYAGİNDA :11 135 J2547
ERKEGİN AYAGİNDA :NB MT 15 29
13
YAZİYOR
evet dişi 2011- erkek 2013Ahmet KARA.' Alıntı:tam bilmiyorum ama dişi 2011, erkek 2013 muhtemelen...