RESİMDEKİ SHOW JUMBONUN FİYATI NE KADARDIR VE YAVRU ALINABİLİR Mİ ?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Arkadaşlar bu show jumboları satın almayı düşünüyorum.sizce bu kuşlardan yavru alabilirmiyim ve fiyatı ne kadardır  confusedtw anlaşmaları çok iyi.satan arkadaş 300 tl fiyat veriyor.bu arada kuşlara MAŞALLAH demeyi unutmayın lütfen  :) love

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
blezikli mi kuşlar ve nereden  eğer dişi 2 yaşından büyükse ben alma derim. yoksa fiyat iyi. daha önce yavru almış mı

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
blezikli mi kuşlar ve nereden  eğer dişi 2 yaşından büyükse ben alma derim. yoksa fiyat iyi. daha önce yavru almış mı
daha önce yavru alınıp alınmadıgını bilmiyorum.kuş petshop ta satılıyor. ayagında bilezigi yoktur.yaşınıda bilmiyorum :S

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Naçizane 300 TL çok fazla bu kuşlara, Show özelliği yok, sadece biraz iri kuşlar o kadar. Karar sizin tabi

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Bence yanına bu kuşlardan anlayan özellikle yaşlarından anlayan birini götür baksın eğer yaşı geçmiş ise hiç bir işine yaramaz,verimli olmaz,hastalığı çok olur vs. vs. çünkü petshop gibi yerlerde özelliği pek kalmamış (özellikle üretimde verim alınamayan) kuşların satışı ağırlıkta tabi bu benim görüşüm saygılarımla.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
daha önce yavru alınıp alınmadıgını bilmiyorum.kuş petshop ta satılıyor. ayagında bilezigi yoktur.yaşınıda bilmiyorum :S
kardeş pet shop ise hiç girme derim ben daha dolandırıcı olmayanını görmedim. aynı fiyatta üreticilerden alabilirsin ama önce ingiliz kuşları iyice araştır kafası iri omuz geniş olsun kanat pulları simetrik olsun kondisyonu iyi olsun  sakalları simetrik ve eş uzunlukta olsun tüyleri parlak olsun renk özelliklerini taşısın  en önemlisi genç olsun 2013  olabilir bileziksiz kuş alma yaş için gerekli en kötü 2012 olsun daha önce alınmış yavruları gör nasıl kafalı iri kuşlar mı renk dağılımı nasıl verimleri nedri öğren öyle al ama çnce en az iki ay araştır. ve en az 2 çift al yavru için

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlar bence en fazla 8-9 aylık belki daha da az. Aslında güzel kuşlar bu fiyata ama petshoptan kuş almanızı tavsiye etmem. Çünkü yavrularına vasıflı genler aktarabilecekleri kesin değil. Bu yüzden bi üretici araştırın. Bu forumda düzgün bir çok kişi var. O size satacaı kuşun anasını,babasını, kardeşini, teyzesini bile gösterecektir. Bu sayede kuşların vasfını anlarsınız. Pethoplara güven olmaz.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.
kuşlar aslında çok hoşuma gitti ama 300 tl para veripte yavru alamamak çok kötü olacagı için endişe ettim.en iyisi direk yavrulu jumbo almak galiba.bu kuşların görünüşleri çok iri ve hiç kavga ettiklerini görmedim sürekli petshopçuya ugradıkça bakıyorum fiyat pahalı diye kimse almıyor ama yaşlarını bilmiyorum ve direk baktımı pek anlaşılamadıgı için kararsız kaldım.olmadı kuşları biraz daha gözlemlerim.baktım çiftleşmeye başladılar ozaman satın alırım.kuşlara show jumbo degil demiş bir arkadaş ama show diye düşünüyodum ben neden nerden maşallah aşırı derecede iriler.kafalarıda bilakis öyle büyük.resimde zaten az çok anlaşılıyor.yanına yerli kuşlardan 1 tane atıp resmini çekseydim daha net anlaşılırdı.bakalım biraz daha gözlemlerim.direk altında yavrulu veya yumurtalı bulursa onlardan alırım.bulamazsam bunların çiftleştigini görürsem bunları alırım.müsait olursam birdaki gittigimde satılmazsa şayet yanına 1 tane yerli kuş atıp resmini çeker burda yayınlarım.yardımlarınız için tekrar teşekkürler.. bye_kiss

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
valla bence yavrulu jumboda alma derim kardeş sen en iyisi bi üretici kardeşimize git ondan bir dişi bir erkek yavru  2013 al bence senin elinde büyüsün sabırla beklerim dersen petshop elden çıkarma yeridir adları çıkmış 9 a inmez 8 e ona göre hareket et sen bence

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Bu Kuşlar 300 Tl Edermi ? Eder Ancak Yavru Alabilirmisin Onu Allah Bilir :) Yavru Garantili Satılan Kuşlarıda Anlamam Bazen Arkadaşlarımızda Yavru Garantili Diyip Kuş Satıyo Bazen Petshoplar Hiç Belli Olmuyo Yavru Garantisi Nasıl Verilir ? Anlamıyorum Bunu İnsanlar Bilemez Hiç Bir Zaman Yavru Garantili Kuş Satmam Yada Satarken Müşteri Alsın Diye Yavru Garantili Dememişimdir Genelde Yavru Alınmıştır. İyi Forumlar :)

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Gûzel kuşlar ama ûretîcî olan arkadaşlarin sozlerînî dikkate olmani oneririm

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
show jumboları yavru iken alıp beslemek en dogru olanı ama onu büyütüp beklemesine nasıl sabır edecem.1.5 yıldır degiştirmedigim çift kalmadı.bir türlü yavru almayı başaramadım.onun için direk yavrulu alayım diye düşünüyorum.şöylede bir durum var yavru iken aldık diyelim kuşu bu defa eş tutup tutmayacaklarıda meçhul  ::)

Adı
Recep Nuri
Soyadı
YENİAY
Şahsen ben kalkıp da 300 lira vermezdim bu kuşlara :) Sitede bir sürü üretici var kendileriyle iletişime geçip yavrudan alıp eşe atmanız daha mantıklı bence :) Yinede siz bilirsiniz hocam karar sizin.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Arkadaslar Petshop iskarta kuş diyoruz önce benim Petshop flan yok ama ben petshoplara yavru veriyorum beni. Verdigim kuşlar iskarta mı şimdi petshoplari o kadar da kötüleşmeyin ama bileziksiz kuş almanızı güvendiğiniz kişiler haricinde tavsiye etmem bir başka hususta efekan kardeşimiz demiş kan sağlam flan bu kuşlar bende olsa bilezikli 300 e vermem açık konuşayım iyi kan sağlam kuş almak isteyen çiftine 300-500 ile ulaşması zor hayırlı üretimler tüm kardeşlerim / abilerim nacizane fikrim kusurum varsa affola

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
200  TL LAKİN BENCE DİGERLERİNİN DEDİKLERİ GİBİ ÜRETİCİ ÜSTADLARDAN AL YAVRU BESLE  EN GÜZELİ...

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
ARKADASLAR KUSLARİN AYAKLARİ BİLEZİKLİYMİS BEN FARKEDEMEMİSİM, AMA KAC YASİNDA OLDUKLARİNİ ANLAYAMADİM.BU YAZANLARİ TERCUME EDERSENİZ COK SEVİNİRİM.AYAKLARİNDA YAZANLAR SU SEKİLDE
DİSİNİN AYAGİNDA :11 135 J2547
ERKEGİN AYAGİNDA :NB MT 15 29
                                      13

YAZİYOR

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
valla kardeş ikide yurt dışı tkkf olmadıkları kesin ama nerenin kuşları ben de anlamadım lakin sen dediğimiz gibi bir ürticiyle irtibata gec bide bir cift kuş beslemeyle yavru alınaz en az 3 cift kuşun olacakki bir birlerine seslerinden eşlik etsinler benim düşüncem bu senin içinde hayırlısı olur inşallah

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
ARKADASLAR KUSLARİN AYAKLARİ BİLEZİKLİYMİS BEN FARKEDEMEMİSİM, AMA KAC YASİNDA OLDUKLARİNİ ANLAYAMADİM.BU YAZANLARİ TERCUME EDERSENİZ COK SEVİNİRİM.AYAKLARİNDA YAZANLAR SU SEKİLDE
DİSİNİN AYAGİNDA :11 135 J2547
ERKEGİN AYAGİNDA :NB MT 15 29
                                      13

YAZİYOR
tam bilmiyorum ama dişi 2011, erkek 2013 muhtemelen...