(resimli) Kuşlarımın Yaşı ve ırkı

Volkan Satır

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
SATIR
Öncelikle bu forumda paylaşılmış bigiler için herkese sonsuz teşekkürler ..

Yaklaşık 2 ay önce hediye olarak evimize dişi bir kuş geldi . Kafesi küçük olduğundan kendim 70 x 55 x 55  ebatlarında bir kafes yaptım . Semtimde bulunan kuşçuya götürdüm ve 7 aylık olduğunu ithal bir kuş olduğunu söyledi en mantıklısının yanına bir erkek alınıp yavru alınması gerektiğini söyledi . Bende yanına bir erkek aldım ve sizlerede sormak istedim ..

Kuşlarımın yaşı ve ırkları hakkında bigi verirseniz memnun olurum ..

Saygılar Sevgiler ..

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
ırk ve yaş konusunda bilgim çok değil ama renkleri hakkında şunu diyebilirim: HARİKA...

Allah nazardan saklasın,gani gani yavrucuklar alın  ;)

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Evet 7-8 aylik bana gore erkek kusunuzda %85 jumbo kirmasi bence diside sanirim jumbo kani var bence yinede üstatlarda bilir ..

Volkan Satır

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
SATIR
İsmet TAŞÇI' Alıntı:
ırk ve yaş konusunda bilgim çok değil ama renkleri hakkında şunu diyebilirim: HARİKA...

Allah nazardan saklasın,gani gani yavrucuklar alın  ;)
Aminnnn  :) inşallah yavru alabilirim en büyük temennim :)

Umut YESİR' Alıntı:
Allah nazardan saklasın
Teşekkürler abi ..
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
Evet 7-8 aylik bana gore erkek kusunuzda %85 jumbo kirmasi bence diside sanirim jumbo kani var bence yinede üstatlarda bilir ..
Sağolasın erkek banada baya bi cüsseli görünüyo kırma olabilir ama yinede cevaplarınızı bekliyorum

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Volkan SATIR' Alıntı:
Öncelikle bu forumda paylaşılmış bigiler için herkese sonsuz teşekkürler ..

Yaklaşık 2 ay önce hediye olarak evimize dişi bir kuş geldi . Kafesi küçük olduğundan kendim 70 x 55 x 55  ebatlarında bir kafes yaptım . Semtimde bulunan kuşçuya götürdüm ve 7 aylık olduğunu ithal bir kuş olduğunu söyledi en mantıklısının yanına bir erkek alınıp yavru alınması gerektiğini söyledi . Bende yanına bir erkek aldım ve sizlerede sormak istedim ..

Kuşlarımın yaşı ve ırkları hakkında bigi verirseniz memnun olurum ..

Saygılar Sevgiler ..

Maşallah , erkek çek jumbo kırığı tahminim ,dişi de çek .  bye_happy

Ögür

Uzman Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
olğaç
s.a maşallah allah nazardan saklasın çok güzel 2 side özellikle erkek ben jumbo kırığı dişi iri hollanda olabilir bu benim tahminim ama erkek in maşşallahı var kardeş hayrını görürsün inşallah bol yavrular bir açıldılarmı pir açılırlar bende 8 ayda 16 yavru aldım şimdide 6 yumurtası var darısı başına

Volkan Satır

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
SATIR
Özgür OLGAÇ.' Alıntı:
s.a maşallah allah nazardan saklasın çok güzel 2 side özellikle erkek ben jumbo kırığı dişi iri hollanda olabilir bu benim tahminim ama erkek in maşşallahı var kardeş hayrını görürsün inşallah bol yavrular bir açıldılarmı pir açılırlar bende 8 ayda 16 yavru aldım şimdide 6 yumurtası var darısı başına
Aminn sağolasın kardeşim bakalım inşallah yavru alabilirim en büyük isteğim bu  :) çok olmasından ziyade sağlıklı olsun bi tane olsun o bana yeter  :) bende dişim için hollanda gibidüşünüyorum ama günden güne büyüyo kerata  ;D

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
Kuşlarının maşallahı var kardeşim :) Bu arada kafesinde cok guzel olmuş ellerine saglık

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Muhabbet kuşu ırklarından zerre anlamam ama güzel kuşlar abi, maşallah...

Volkan Satır

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
SATIR
Mehmet KAYA.' Alıntı:
Kuşlarının maşallahı var kardeşim :) Bu arada kafesinde cok guzel olmuş ellerine saglık
Sağolasın kardeşim kendin yapınca bi başka güzel oluyo :)
Mustafa DİNÇKAL' Alıntı:
Dişi Çek Kırığı, Erkek İngiliz Kırığı.. Masallah
Teşekkürlerr..
Ali Osman AKTAŞ' Alıntı:
Muhabbet kuşu ırklarından zerre anlamam ama güzel kuşlar abi, maşallah...
Eyvallah kardeşim :)

beratdag

Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
dağ
dişi rainbow gibi duruyor mavi spangle da olabilir resim pek net değil emin değilim var erkekde çek veya ingiliz kırığı. maşallah guzel kuşlar tuyu kadar yavru alırsın inşallah..

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Valla yaşını maşını bilemedim ama tek bildiğim ikisinin de harila olduğu, maşallah Allah nazardan esirgesin ya bu ne tatlılık maşallah maşallah maşallaaaahhh :D