Rica etsem yardım eder misiniz?

Slck

Yeni Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
Kırca
İyi geceler 5 gün önce petşoptan damızlık bi çift aldım dişinin çeresi kahverengi erkeğin mavi. Aldığım kuşları bende var olan kafese koyduk fakat . Eski kafeslerindeki yuvalığı aldım taktm. Dişi yumurtlamak üzere dedi adam. Şimdi 5 gündür bendeler. Bugün çiftleşiyolardı. Fakat dişi yuvaya girmiyo dışkısı büyük kanatlar düşük hızlı hızlı nefes alıyo daha yuvaya girdiğini görmedim ama

efe09x

Üyemiz
Adı
Efeoglu
Soyadı
Aydın
7aylik  Albino disimi kusum. Ceresi hala acik mavi 3 haftadirt yuvayada gidip cikiyor erkekmi asiri derece ciftlesmek istiyor disi kusum istemiyor acaba disi ne zaman kizisir

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Slck' Alıntı:
İyi geceler 5 gün önce petşoptan damızlık bi çift aldım dişinin çeresi kahverengi erkeğin mavi. Aldığım kuşları bende var olan kafese koyduk fakat . Eski kafeslerindeki yuvalığı aldım taktm. Dişi yumurtlamak üzere dedi adam. Şimdi 5 gündür bendeler. Bugün çiftleşiyolardı. Fakat dişi yuvaya girmiyo dışkısı büyük kanatlar düşük hızlı hızlı nefes alıyo daha yuvaya girdiğini görmedim ama
Biraz multivitamin verirseniz ortama alışması kolaylaşabilir.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Biraz multivitamin verirseniz ortama alışması kolaylaşabilir.
7 aylık zamanı gelmeye başlamış. Albino yavruda zor bir renk. Umarım olur. Mama vitamin bunları doğru şekilde kullanın gerisi onlarda. Siz işin keyfine bakın. Banyo, Elma, armut ve marul vermeyin.

Abdullah Acar 80

Yeni Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Acar
Merhaba, anlattıklarınız kuşununuz yumurtlamak üzere olduğunu anlatıyor, fakat bunların canlı olduğunu unutmamak gerekir.Kuşlarınızın yerine alışması, yuvasına alışması ,evinize alışması vb durumlar zaman alır. malesef sizde bu durum çok kısa surede geçmek zorunda buda kuşlarda stres yapabılır ( alışanlarda olur ıstısna olarak ) . Yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok  sabırla bekleyeceksiniz.Ayrıca lütfen çiftlermiş veya yumurtalarmış kus almayın genç kus sahibi olun gözlemleyin ve tecrübe edinin 

efe09x

Üyemiz
Adı
Efeoglu
Soyadı
Aydın
Evet ikiside yavruyken almistim  simdi 7 aylik oldular ikiside Albino disinin ceresi hala acik mavi  ceresi ne zaman degisir bakalim sabirla yada hic yumurtlamazlar