Röhnfried

Rüzgarlale

Yeni Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Toy
Merhabalar,herkese hayırlı ramazanlar dilerim.Röhnfried sağlık ürünlerini kullanan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Kimse bir şey yazmamış, ben de kullanmadım.
Şunu gönül rahatlığı ile diyebilirim.

Marka yerine içerik kontrol ederek istediğinizi kullanabilirsiniz diyebilirim.

FATİH DURMUŞ

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
durmuş
Evet buyrun
Röhnfried Entrobac Probiyotik
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin
Röhnfried Taubenfit E 50 Üreme
Röhnfried Pavifac Polenli Bira Mayası
Röhnfried bt amin forte
Kullanmaktayım bu ürünler hakkında sormak istediğiniz var yardımcı olabilirim

Rüzgarlale

Yeni Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Toy
Merhabalar,geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Öncelikle kuşumun dışkısında sıkıntı gördüğüm için uzmanlara sordum çeşitli ve probiyotik tedavisi uygulamam gerektiğini söylediler.Bu markanın elimde probiyotik,vitamin ve karaciğer destekleyicisi ürünü var.Bunlarla nasıl bir tedavi uygulayabilirim ? Ürünün Türkiye temsilcisinin paylaşımları var ama belli bir sırası yok bu programın siz haftalık nasıl bir plan dahilinde uyguluyorsunuz ? Bir de E50 ürünüyle ilgili kimisi 5 gün diyor kimisi hafta da 1-2 sefer yeterli olacağını söylüyor,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Kusura bakmayın rahatsız ettim ama yanlış bir şey yapmak istemediğimden kaynaklı korkum.

FATİH DURMUŞ

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
durmuş
Merhabalar,geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Öncelikle kuşumun dışkısında sıkıntı gördüğüm için uzmanlara sordum çeşitli ve probiyotik tedavisi uygulamam gerektiğini söylediler.Bu markanın elimde probiyotik,vitamin ve karaciğer destekleyicisi ürünü var.Bunlarla nasıl bir tedavi uygulayabilirim ? Ürünün Türkiye temsilcisinin paylaşımları var ama belli bir sırası yok bu programın siz haftalık nasıl bir plan dahilinde uyguluyorsunuz ? Bir de E50 ürünüyle ilgili kimisi 5 gün diyor kimisi hafta da 1-2 sefer yeterli olacağını söylüyor,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Kusura bakmayın rahatsız ettim ama yanlış bir şey yapmak istemediğimden kaynaklı korkum.
Entrobac haftada 1 kere 1litre suya 5gr. Uygulanır tedavilerden sonra 2 3 gün ard arda verebilirsiniz
Bt amin forteyi 1litre suya 10ml verebilirsiniz haftada 1 kere
E50 içinde 1 litre suya 4 ml yeterli olur kuşları eşe atmadan 1 hafta önce hergün verin eşe attıktan sonra 3 gün daha devam ederseniz yeterli olur çok vermeniz kalp krizine yol açabilir hayırlı üretimler

Rüzgarlale

Yeni Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Toy
Entrobac haftada 1 kere 1litre suya 5gr. Uygulanır tedavilerden sonra 2 3 gün ard arda verebilirsiniz
Bt amin forteyi 1litre suya 10ml verebilirsiniz haftada 1 kere
E50 içinde 1 litre suya 4 ml yeterli olur kuşları eşe atmadan 1 hafta önce hergün verin eşe attıktan sonra 3 gün daha devam ederseniz yeterli olur çok vermeniz kalp krizine yol açabilir hayırlı üretimler
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.Son olarak sedochol,genel sağlık düzenleyicisi hakkında bir bilginiz var mı ? Haftada bir kere uygulamam gerektiğini söylediler ama bunun için öncesinde veya sonrasında bir şey vermemiz gerekir mi ?