RUSK KULLANIMI

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
  quıko mama kullanımı hem pahalı hemde zor bulunduğu için bıraktım artık Raff Professional Bisko mama ve Raff Professional Rusk kullanıyorum özellikle yaz aylarında olduğumuz için rusk  kullanımını tavsiye ederim tüm arkadaşlara hazırlanışı da çok kolay bir bardak rusk ı boş kaba boşaltılıyor üzerine aynı ölçüde 1 bardak su ilave ediliyor ve kabarması için 10 dakika bekleniyor sonrada mamaya karıştırılıp kuşlara ikram ediliyor Besin değerleri oldukça iyi yavruların daha sağlıklı büyümesine destek oluyor arkadaşlar

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
paylaşım için teşekkürler.Hüseyin Bey yavru bakan kuşlarıma  bile mama yediremiyorum.yem olarak deli nature kullanıyorum.yemden kaynaklı bir durum olabilirmi?bu arada raff bisko ve inci mamayı kullanıyorum.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Nurettin bey benim kuşlarım mamayı çok severek yiyorlar bende hazır mama olarak Bisko kullanıyorum birde içine rusk katıyorum çift başna yavru durumuna göre orantılı mama koyuyorum mutlaka yiyorlardır kuşlarınız ama normalinden fazla mama koyuyorsanız size yemiyolarmış gibi geliyordur örnek ben bugün pancar havuç maydonaz kullandıysam mamada ertesi günü kereviz dereotu kırmızı biber brokoli veriyorum hergün sebzeleri farklı vermeye çalışıyorum aynı sebzeleri hergün yediklerinde bıkabiliyorlar bu şakilde daha çok seviyorlar birde sebzelerin suyunu iyice sıkıp mamaya öle karıştırıyorum mama çok sulu yapışık oldumu o zaman mamaya gerçekten yemiyorlar hafta da bir gün konserve bezelye mısır ve haşlanmış buğday veriyorum çok severek yiyorlar