S.a hayırlı formlar :) Yeni aldığım dişi :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
hayırlı günler bugün güzel bir dişi aldım ve erkek kuşumun yanına koydum şuan itibari ile foto yükleyemiyorum ama 1-2 saate kadar foto yüklerim... Opal gök mavi renkli kuşuma sarı yeşil parçali dişi aldım bakalım sizde beğenecekmisinz :)

yalnız sadece sorum şu kuşun kuyruk tüyleri biraz kısa ve kuyruk baslangıcının üstünde ki tüyleri yolunuk yere var az bi yeri acaba o tüyler çıkarmı kuş çok canlı maşallah sağlık sıkıntısı yok :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Üsdat galiba sende başaramadın :) yada benim pc de göstermiyor resimleri ..

durukan

Üyemiz
Adı
DURUKAN
Soyadı
KUŞTEPESİ
Maşallah, nereden aldınız benim de bir dişiye ihtiyacım var..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Memet YILMAZ' Alıntı:
Şahane bir dişi hayırlı olsun :)
Sağol abla inş. bizim erkek ile anlaşırlar ..Gerçi erkek ile şimdiden yem yedirmeye çalışıyor kur yapıyor falan... biraz baskıcı :)
Tolga BİNGÖL' Alıntı:
denedim ama bendede görünmüyor neyse birdaha ki sefere artık:)))
:) aynen bi daha ki sefere yine yardım isteyeceğim galiba :D
Durukan KUŞTEPESİ' Alıntı:
Maşallah, nereden aldınız benim de bir dişiye ihtiyacım var..
Ben balıkesir ayvalıkta yaşıyorum yarım saat 45 dakikalık bi otobüs yolculuğu ile sarımsaklıya gidip ordan babası üretici olan bi arkadaşımdan aldım oda kuşlarını satıyor zaten bir kısmını ..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Memet YILMAZ' Alıntı:
Şahane bir dişi hayırlı olsun :)
Abi yukarıda yanıttaq abla demişim sebebide sitede mehtap ablayla ismini karıştırdım aceleyle yazdım çok afedersin sabah baktım ne yapmışım ben diyorum ya :) Kusura bakma.... yorumun için teşekkür ederim abi Düzeltmeye çalıştım fakat geç kalmısım .. Tekrar kusara bakma abi..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK

galiba yaptım :D Bu sabah kuşlar böyleydi yan yana durmuşlar birlikte ötüyorlardı :D :D 2 . gün daha..

mesutkurt

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
kurt
selamın aleyküm maşallah kuşun güzel. benim de 1 çift kuşum var erkeğide dişisede senin kuşlarınla aynı renkte :) umarım iyi yavrular alırsın :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mesut KURT' Alıntı:
selamın aleyküm maşallah kuşun güzel. benim de 1 çift kuşum var erkeğide dişisede senin kuşlarınla aynı renkte :) umarım iyi yavrular alırsın :)
Teşekkürler .İnş.:) nezamandır sitede değildim takip edemiyordum biraz geç yazıorum k.bakmayın..