Ç çapkın Uzman Üyemiz Katılım 15 Eki 2012 Mesajlar 882 Konum BALIKESİR Adı Oğuzhan Soyadı KOBACIK 31 Mar 2013 #1 Fotoğraf maknem iyi olmadığı için net bir foto yükleyemedim ama artık dişi çok sık yuvaya giriyor ve ceresinn de bir bölümü kahverengiye yakın reng aldı .. Erkek ile çok iyi geçinmiorlar ama inş. düzelir..
Fotoğraf maknem iyi olmadığı için net bir foto yükleyemedim ama artık dişi çok sık yuvaya giriyor ve ceresinn de bir bölümü kahverengiye yakın reng aldı .. Erkek ile çok iyi geçinmiorlar ama inş. düzelir..
A aras78 Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 531 Konum kars Adı yusuf Soyadı yılmaz 31 Mar 2013 #2 hadi hayırlı haberler alman dileği ile
M muhendis155 Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2013 Mesajlar 690 Konum ANKARA Adı İSA Soyadı YAYILKAN 31 Mar 2013 #3 Yusuf YILMAZ..' Alıntı: hadi hayırlı haberler alman dileği ile Genişletmek için tıkla ... artık kuşlarının yavrusunuda görelim arkadaşım
Yusuf YILMAZ..' Alıntı: hadi hayırlı haberler alman dileği ile Genişletmek için tıkla ... artık kuşlarının yavrusunuda görelim arkadaşım
Ç çapkın Uzman Üyemiz Katılım 15 Eki 2012 Mesajlar 882 Konum BALIKESİR Adı Oğuzhan Soyadı KOBACIK 1 Nis 2013 #4 İsa YILMAZ.' Alıntı: artık kuşlarının yavrusunuda görelim arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Abi zaten bn de onu istiyorum ama .... bekliyorum işte inş. yavrularını da görürürm çiftimin..
İsa YILMAZ.' Alıntı: artık kuşlarının yavrusunuda görelim arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Abi zaten bn de onu istiyorum ama .... bekliyorum işte inş. yavrularını da görürürm çiftimin..