S.O.S S.O.S lutfen yardım

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
ustadlarım bı aya yakın bu sure once aldıgım cıftlerden en cok sevdıgım cıft es tutmus dıye sevınırken dısıde kı garıplık rahatsız etmeye basladı tahmınıme gure yumurta var ama 4-5 gundur duzgun duramıyo acaba yumurtlayamıyormu dıye dusunuyorum ve mudahale etmelımıyım lutfen yardımlarınızı beklıyorum

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
evet yumurta var yumurtlayacak kuşlarda sallanma kuyruk hareket etmesi normaldir eğer bir hafta içinde yumurtlamazsa ve popsu morarıp şişerse siz müdahele edersiniz

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
sagol ustadım da 4 uncu gunu galıba korkuyorum bısey olacak dıye gorselden sızce mudahale zamanı gelmısmıdır yada bekleyeyım mı bı kac gun daha ve duydugum dogrumu sızce mudahale konusunda kulak pamugu ıle delıgı yaglayarak genısletmek dıye duydum ama

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi 10 gün içinde ilk yumurta gelir çiftleşmeden sonra yani snnkinin zamanı var. Eğer sıkışma ve gecikme olursa bildiğiniz doğru yağlayarak genişletip nazikçe yumurtayı çıkartmanız gerekiyor. Şimdilik zamanı var tıkanırsa içerde kırmadan nazikçe çıkartırsınız. resimde hiçbir sorun gözükmüyor. :)

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
tesekkur ederım ustadım ıcımı rahatlattın cok sagol bugun gun boyu aklımdan cıkmadı ısteyken... kusa bısey olacak dıye..  cok teskkur ederım

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi 10 gün içinde ilk yumurta gelir çiftleşmeden sonra yani snnkinin zamanı var. Eğer sıkışma ve gecikme olursa bildiğiniz doğru yağlayarak genişletip nazikçe yumurtayı çıkartmanız gerekiyor. Şimdilik zamanı var tıkanırsa içerde kırmadan nazikçe çıkartırsınız. resimde hiçbir sorun gözükmüyor. :)
+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
..öncelikle unutmayınkı herseyin bir suresi gelişim vakti var;resimdeki hanımefendinin herhangi bir sorunu görünmüyor umarız öylede olur bir hafta on gune kadar ilk yumurta gelmezse yeniden yakından popo kısmını resim cekip buraya atınız bi bakalım...geçmiş olsun ve yemini suyunu gerekli mineral vitamin kalsiyum takviyelerini eksik etmeyin hele mamayı asla...birde dişinin gün içinde hangi sıklıkla dısarı cıktıgını  ve dıskısından bilgi verirseniz dış gözlemden de bir  anormallik olmadıgının yada oldugunun hakkında yorum yapabiliriz  ve dediğim gibi fazla rahatsızda etmeyin....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
..öncelikle unutmayınkı herseyin bir suresi gelişim vakti var;resimdeki hanımefendinin herhangi bir sorunu görünmüyor umarız öylede olur bir hafta on gune kadar ilk yumurta gelmezse yeniden yakından popo kısmını resim cekip buraya atınız bi bakalım...geçmiş olsun ve yemini suyunu gerekli mineral vitamin kalsiyum takviyelerini eksik etmeyin hele mamayı asla...birde dişinin gün içinde hangi sıklıkla dısarı cıktıgını  ve dıskısından bilgi verirseniz dış gözlemden de bir  anormallik olmadıgının yada oldugunun hakkında yorum yapabiliriz  ve dediğim gibi fazla rahatsızda etmeyin....
+1

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
abılerım ılgınız ıcın tesekkurle ınternetımde sorun varmı bı kac gundur nete gıremıyordum sızlerın dedıgı gıbı herseyın suresı vardır dıye bekledım son ana kadarda bekleyecektım kı 2-3 gun once 1 yumurta geldı bu aksam baktıgımda 2. yumurta da geldı sagolun abıler sayenıze hata yapmaktan kıl payı kurtuldum.. tesekkurler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Muharrem AVCI' Alıntı:
abılerım ılgınız ıcın tesekkurle ınternetımde sorun varmı bı kac gundur nete gıremıyordum sızlerın dedıgı gıbı herseyın suresı vardır dıye bekledım son ana kadarda bekleyecektım kı 2-3 gun once 1 yumurta geldı bu aksam baktıgımda 2. yumurta da geldı sagolun abıler sayenıze hata yapmaktan kıl payı kurtuldum.. tesekkurler
hadi gözun aydın
inşallah yavrularıda görürsün:

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Muharrem AVCI' Alıntı:
Çok sevindim... Hayırlısı olsunnnnn

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
allah banada nasip etsin benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.çok güzel bir heyecan olsa gerek ben bunu 1 yıldır yaşayamadım.inşallah yaşarım :(

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
allah banada nasip etsin benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.çok güzel bir heyecan olsa gerek ben bunu 1 yıldır yaşayamadım.inşallah yaşarım :(
[/quote

ınsallah yasarsın canım kardesım cunku cok guzel bı duygu 2 gunde bır isten cıkmam eve gelıp yumurta varmı dıye bakmak ıcın dakıka sayıyorum yardımları ıcın arkadaslara teskkurler allah tum kus severlere nesıp etsın

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
arkadaslar tesekkur ederım darısı tum  mubıs severlerın basına ınsallah yavrularıda gorecez ama acemı sansımı dıyeyım kısmetmı bılemedım su an agzım kulaklarımda 2, cıftın altındada yumurta var1,5 y once 3 cıft kus bırden aldım sımdı 2, cıftdede yumurta var. rabbım bana ben mubıs severlere ....