Sabahları evdeki ısı kaybı için ne yapabilirim?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Merhaba ustalarım öncelikle hepinize selam olsun :) Uzun zamandır sizleri takip ediyorum arada bir bişeyler de karalamaya çalışıyorum :) Isparta'da öğrenci evinde kalıyorum . Burada evlerin geneli kat kaloriferli olup, yakıt parasını peşin ödüyoruz ve ev sahibinin tuttuğu görevli her gün kaloriferi yakıyor. Fakat bugün fark ettim yaklaşık sabaha karşı 5 ve sabah 10 arası evin ısısı baya düşüyor. Kuşumun bu ısı kaybından etkilenmemesi için ne gibi önlemler alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim :)

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Gece uyumadan önce kafesini battaniye ile öretüp sarmalayabilirsiniz hava alıcak şekilde bende ıspartadayım geceler soğuk olur burada malesef

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
2 tane alpul alacaksin bir tane üclü piriz 2 tanede alumiyum folyo alacaksin .. eger cok soguk oluyorsa birinin kafesin onune birini arkasina birakacaksin yalniz kafese tam yakin olmasin . folyo larla alpullerin etrafini sar iyice isik cikmicak sekilde . uclu cek kuslarin yanini ampullari yak bak nasil isitiyorsun onlari : )  tabi ugrasirmisin orasi ayri mesele selametle baska bisi gelmiyor aklima hocam elek kacak olsa cok yol var ama en iyisi bu hocam ve isini gorecektir emin ol

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
17 ile 25 derece arası sorun olmaz kalorifer li evlerde anladığım kadarı ile de merkezi sistem fok soğuk olacağını sanmıyorum odanın kapısını japaki tutarsan iyi olur maliyet yüksek olması sorun olmazsa elektrik sobası v.s kullanabilirsin

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Barış URGEN' Alıntı:
2 tane alpul alacaksin bir tane üclü piriz 2 tanede alumiyum folyo alacaksin .. eger cok soguk oluyorsa birinin kafesin onune birini arkasina birakacaksin yalniz kafese tam yakin olmasin . folyo larla alpullerin etrafini sar iyice isik cikmicak sekilde . uclu cek kuslarin yanini ampullari yak bak nasil isitiyorsun onlari : )  tabi ugrasirmisin orasi ayri mesele selametle baska bisi gelmiyor aklima hocam elek kacak olsa cok yol var ama en iyisi bu hocam ve isini gorecektir emin ol
İyi fikirmiş hocam elektronik mühendisi oluyoruz da aklıma gelmemişti hiç :D ucuz yollu bişey yaparım ben onu :)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Hasan US' Alıntı:
Gece uyumadan önce kafesini battaniye ile öretüp sarmalayabilirsiniz hava alıcak şekilde bende ıspartadayım geceler soğuk olur burada malesef
Maalesef Hasan abi . Biz alıştık artık buranın soğuğuna da kuş için endişe ediyorum . Ben de polarla sarıyodum kafesi uyurken ama sıkıntı  yaratır mı diye düşünüyodum . Ben uyanana kadar ışık görmüyo sonuçta hayvan .

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gece uyumadan önce kafesini battaniye ile öretüp sarmalayabilirsiniz hava alıcak şekilde

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Barış URGEN' Alıntı:
İyi fikir...

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Tugay DERELİ' Alıntı:
Maalesef Hasan abi . Biz alıştık artık buranın soğuğuna da kuş için endişe ediyorum . Ben de polarla sarıyodum kafesi uyurken ama sıkıntı  yaratır mı diye düşünüyodum . Ben uyanana kadar ışık görmüyo sonuçta hayvan .
Yok sıkıntı olmaz, polarda olur :)