SABIR ÇOK AMA BU KONUDA YOK(DERNEK VE SİTE HAKKINDA) KEMAL AKBULUT

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR ŞU İMZA AKLIMDA KALDIĞI KADARIYLA GEÇİNMEK İSTEMEYEN BAHANE GEÇİNMEK İSTEYEN ÇARE ÜRETİR SİZ SİZ OLUN MADDİYATTA ÜYELİK VE AİDAT NERELERE GİTMİYORKİ KOCA TÜRKİYEDE BİLAL KARDEŞİMİZİN TESPİTİYLE RAKAM ORTADA SİZLERİN VE BİZLERİN BU CAMİAYA NE KADAR ÖNEM VERDİĞİ ÖN PLANA ÇIKIYOR DURUM ŞUDURKİ HARBİ HARBİ BENİM KAFAMDAKİ RAKAMA ULAŞAMADIĞIMDA HER TÜRLÜ CANDAN VE İÇTENLİĞİMİ BIRAKACAĞIMA YAZMAMA KARARI ALDIĞIMI SİTEDE BEYAN EDİYORUM HA NE OLACAK DERSENİZ SİZDE HAKLISINIZ VE BU ORTAM NEREYE KADAR TARTIŞILIR GEÇEN YIL KATILDIĞIMDA 1000 UYEİLE ŞU ANKİ RAKAM GÖZLER ÖNUNDE VE BAKINIZ ZİYARETÇİ SAYISINA BAKINIZ YEM FİATLARINA DURUKENMİ OLDU HANİ BU İŞİN BALLI KAYMAĞINI YİYEN KALINLAŞMIŞ ARKADAŞLAR TUM AMATÖR PROFOSYONELKİŞİLERE EŞ NASILI SORUN BU KUŞ NASIL YUVA YAPAR DİYE NERDELER AMA BU KONUDA  BU SİTEDE FAYDALI BİLGİLERİ VE TUTUMU ADAM GİBİ ADAMLIĞIYLA TAKTİRE ŞAYAN GERÇEK MİLLİYETÇİ SELEHATTİN ABİMİZE VE EKİP ARKADAŞLARINA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDER ALLAH RAZI OLSUN DERİM MİLLİYETÇİLİK PRTİ İLE OLMAZ BULUNDUĞUN ORTAMDA OLUMLU OLUMSUZ TUM HERŞEYİ İLE YAPTIĞI İŞİ İLERİ DAHA İLERİ TAŞIMAKLA OLACAĞINI GÖZLER ÖNUNE SERENDİR BENCE BUDA BURDA VAR İTALYAN YEMLİĞİNDEN SATIŞA KADAR TEK TEK HER TELOFANA VS BABANIZ YAPMAZ BENCE SİZLERE ŞÖYLE BİR PENCEREDEN BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM 5000 KİŞİYİZ 5 TK HESAP YAP 50000 KUŞ YAPAR EĞER BUNLAR ÇAKI GİBİ ÖNCE ALLAH cc SONRA SELEHATTİN ABİNİN AYAK İZLERİNDEN YOLA ÇIKARAK OLUŞMUŞTUR BEN ŞUNA İNANIYORUMKİ ALLAH cc İZNİYLE KAYAHANIN DEDİĞİ GİBİ YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKESLE HELE BU BİR MUBİŞ SEVGİSİ İSE BULUŞACAĞIZ SİZLERİ SİZLER BİZLERİ NE KADAR SEVMENİZE BAKMADAN SEVİYOR GÖNÜLDEN TÜM MUBİŞ CAMİASINA BEKLİYOR DERNEĞİMİZE DAVET EDİYORUM ADIMA BEN İNANIYOR VE GÜVENİYORUM ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARACAĞIZ BAKIN HEP ÜNLÜLER BU SİTE VE DERNEKTE ARZULAR ŞELALE SLM

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Bu siteye üye olmak kimileri için bir şey ifade etmesede, bu sitede açılan soru, konu ve üstadların yardımı ile bir çok kişi verimli üretim almış, bir çok kişi aradığı şeyi uygun fiyata bulmuş ve yeni arkadaşlıklar doğmuştur. Emeği geçen başta Selahattin abi olmak üzere herkesi yürekten kutluyorum ve böyle bir ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum...

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Kemal abinin dediği gibi ben hiçbir yerde görmedim böyle paylaşım.İnsanlar tecrübelerini paylaşmaktan çekiniyor nedenmi maddiyat ama ben ve benim gibi maddiyat değil de gerçek aşk ile bakan üreticiler bütün tecrübelerini ,bilgilerini , ve daha birçok şeyleri paylaşıyorlar.Onun yeride bu sitedir.Tüm tecrübeli üretici abilerime ve kardeşlerime selamlar saygılar.

İnsanların dostluğunu kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim.
Hayat paylaşınca güzel.
Yaradılanı severim Yaradandan ötürü.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR KURULA KADAR KURULDAN SONRADA NİCE YUZLERE VE BİNLERE SONRADAN AH VAH DEMEYELİM HERKES ETEKLERİNDEKİ TAŞLARI DÖKSÜN SİZLERİ SEVİYORUM HAYDİ DERNEĞE HEP BİRLİKTE PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYORUZ  YAPTIĞIMIZ İŞE SAHİP ÇIKALIM SLM ARZULAR ŞELALE

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞLAR ŞU İMZA AKLIMDA KALDIĞI KADARIYLA GEÇİNMEK İSTEMEYEN BAHANE GEÇİNMEK İSTEYEN ÇARE ÜRETİR SİZ SİZ OLUN MADDİYATTA ÜYELİK VE AİDAT NERELERE GİTMİYORKİ KOCA TÜRKİYEDE BİLAL KARDEŞİMİZİN TESPİTİYLE RAKAM ORTADA SİZLERİN VE BİZLERİN BU CAMİAYA NE KADAR ÖNEM VERDİĞİ ÖN PLANA ÇIKIYOR DURUM ŞUDURKİ HARBİ HARBİ BENİM KAFAMDAKİ RAKAMA ULAŞAMADIĞIMDA HER TÜRLÜ CANDAN VE İÇTENLİĞİMİ BIRAKACAĞIMA YAZMAMA KARARI ALDIĞIMI SİTEDE BEYAN EDİYORUM HA NE OLACAK DERSENİZ SİZDE HAKLISINIZ VE BU ORTAM NEREYE KADAR TARTIŞILIR GEÇEN YIL KATILDIĞIMDA 1000 UYEİLE ŞU ANKİ RAKAM GÖZLER ÖNUNDE VE BAKINIZ ZİYARETÇİ SAYISINA BAKINIZ YEM FİATLARINA DURUKENMİ OLDU HANİ BU İŞİN BALLI KAYMAĞINI YİYEN KALINLAŞMIŞ ARKADAŞLAR TUM AMATÖR PROFOSYONELKİŞİLERE EŞ NASILI SORUN BU KUŞ NASIL YUVA YAPAR DİYE NERDELER AMA BU KONUDA  BU SİTEDE FAYDALI BİLGİLERİ VE TUTUMU ADAM GİBİ ADAMLIĞIYLA TAKTİRE ŞAYAN GERÇEK MİLLİYETÇİ SELEHATTİN ABİMİZE VE EKİP ARKADAŞLARINA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDER ALLAH RAZI OLSUN DERİM MİLLİYETÇİLİK PRTİ İLE OLMAZ BULUNDUĞUN ORTAMDA OLUMLU OLUMSUZ TUM HERŞEYİ İLE YAPTIĞI İŞİ İLERİ DAHA İLERİ TAŞIMAKLA OLACAĞINI GÖZLER ÖNUNE SERENDİR BENCE BUDA BURDA VAR İTALYAN YEMLİĞİNDEN SATIŞA KADAR TEK TEK HER TELOFANA VS BABANIZ YAPMAZ BENCE SİZLERE ŞÖYLE BİR PENCEREDEN BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM 5000 KİŞİYİZ 5 TK HESAP YAP 50000 KUŞ YAPAR EĞER BUNLAR ÇAKI GİBİ ÖNCE ALLAH cc SONRA SELEHATTİN ABİNİN AYAK İZLERİNDEN YOLA ÇIKARAK OLUŞMUŞTUR BEN ŞUNA İNANIYORUMKİ ALLAH cc İZNİYLE KAYAHANIN DEDİĞİ GİBİ YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKESLE HELE BU BİR MUBİŞ SEVGİSİ İSE BULUŞACAĞIZ SİZLERİ SİZLER BİZLERİ NE KADAR SEVMENİZE BAKMADAN SEVİYOR GÖNÜLDEN TÜM MUBİŞ CAMİASINA BEKLİYOR DERNEĞİMİZE DAVET EDİYORUM ADIMA BEN İNANIYOR VE GÜVENİYORUM ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARACAĞIZ BAKIN HEP ÜNLÜLER BU SİTE VE DERNEKTE ARZULAR ŞELALE SLM
evil_idea evil_idea evil_idea
Sitemizin bize sağladığı imkanlar adına Selahattin abiye hakkını ödemek mümkün değil
İlaçları ucuz alıyoruz Kuşlarımızı satıyoruz Bilgi desen parayla ölçülemez Kemal abiminde dediği gibi herkes taşın altına elini koymalı biz AİLE yiz demek le olmuyor Birlik Ve AİLE olmak böyle bi durumda belli olur

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bu sitede emeği geçen önce selahattin abime ve bütün emektarlara teşekkürler

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞLAR KURULA KADAR KURULDAN SONRADA NİCE YUZLERE VE BİNLERE SONRADAN AH VAH DEMEYELİM HERKES ETEKLERİNDEKİ TAŞLARI DÖKSÜN SİZLERİ SEVİYORUM HAYDİ DERNEĞE HEP BİRLİKTE PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYORUZ  YAPTIĞIMIZ İŞE SAHİP ÇIKALIM SLM ARZULAR ŞELALE
Aynen Katılıyrum...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
EMEĞİ GEÇENLERİN EMEKLERİ HAVADA KALMASIN HERKESİN DERNEĞİMİZE üYE OLMASINI BEKLİYORUZ

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
allah herkesin gönlüne göre versin.bende bu sitede paylaşılan bilgilerden yararlandım.çok şey öğrendim emeği geçen herkesten allah razı olsun.