bu dişi yeni sayılır erkek eski amaAyhan YILDIRIM' Alıntı:hayırlısı olsun 3 yıldır bu çift eşe gelmediyse dişi zaten kuluçka ömrünü tamamlamış bu saatten sonrada inşallah size sayısı kadar yavru verir sizdede hz Eyüp sabrı varmış yani ben ancak 15 gün beklerim....bilemedin 1 ay ...
çok teşekkür ederim.kafeslerinde herşey var.sadece günlük sularını tazeliyorum..diğer şeyler zaten standart..bu video uzaktan zoom objektifle çekildi yanına yaklaşmadan..heyecanla bekliyorum artık ..Karahan UZUN.' Alıntı:heyecanınızı anlayabiliyorum ilk ev üretimi çiftimin eş tutma aklıma geldi demüthiş heyecan helede ilk yumurtadan çıkacak olan yavrunun sesini duydugundaki heyecanın iki katı olacak..
bu aşamadan sonra yem mama ve gerekli kalsiyum proteğin mineral ve vitaminleri eksik etmeyin ve kesinlikle ve kesinlikle TV SEYREDER gibi sürekli ilgilenmeyiniz...
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:hayırlısı olsun 3 yıldır bu çift eşe gelmediyse dişi zaten kuluçka ömrünü tamamlamış bu saatten sonrada inşallah size sayısı kadar yavru verir sizdede hz Eyüp sabrı smileki smileki smileki smileki varmış yani ben ancak 15 gün beklerim....bilemedin 1 ay ...