sabreden derviş :D (+18)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnşallah yumurtalarını bebişlerinide görürsünüz. Hayırlısı olsun.

eskici

Takipçi Üyemiz
inşallah diyelim.yaklaşık 3 yıldır ilk defa böyle gördüm kuşlarımı.sabır sabır :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
hayırlısı olsun 3 yıldır bu çift eşe gelmediyse dişi zaten kuluçka ömrünü tamamlamış bu saatten sonrada inşallah size sayısı kadar yavru verir sizdede hz Eyüp sabrı varmış yani ben ancak 15 gün beklerim....bilemedin 1 ay ...

eskici

Takipçi Üyemiz
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
hayırlısı olsun 3 yıldır bu çift eşe gelmediyse dişi zaten kuluçka ömrünü tamamlamış bu saatten sonrada inşallah size sayısı kadar yavru verir sizdede hz Eyüp sabrı varmış yani ben ancak 15 gün beklerim....bilemedin 1 ay ...
bu dişi yeni sayılır erkek eski ama :)
bir ay çok kısa bir süre kuşların eş tutması için bence daha çok zaman vermelisiniz Ayhan bey..biraz sabır..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gözünüz aydın tüyleri kadar yavru almanız dileğiyle

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
heyecanınızı anlayabiliyorum  ilk ev üretimi  çiftimin eş tutma  aklıma geldi de :) müthiş heyecan helede  ilk yumurtadan  çıkacak olan yavrunun sesini duydugundaki heyecanın iki katı olacak..
bu aşamadan sonra  yem mama ve gerekli kalsiyum proteğin  mineral ve vitaminleri eksik etmeyin ve kesinlikle ve kesinlikle TV SEYREDER gibi sürekli  ilgilenmeyiniz...

eskici

Takipçi Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:
heyecanınızı anlayabiliyorum  ilk ev üretimi  çiftimin eş tutma  aklıma geldi de :) müthiş heyecan helede  ilk yumurtadan  çıkacak olan yavrunun sesini duydugundaki heyecanın iki katı olacak..
bu aşamadan sonra  yem mama ve gerekli kalsiyum proteğin  mineral ve vitaminleri eksik etmeyin ve kesinlikle ve kesinlikle TV SEYREDER gibi sürekli  ilgilenmeyiniz...
çok teşekkür ederim.kafeslerinde herşey var.sadece günlük sularını tazeliyorum..diğer şeyler zaten standart..bu video uzaktan zoom objektifle çekildi yanına yaklaşmadan..heyecanla bekliyorum artık ..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
hayırlısı olsun 3 yıldır bu çift eşe gelmediyse dişi zaten kuluçka ömrünü tamamlamış bu saatten sonrada inşallah size sayısı kadar yavru verir sizdede hz Eyüp sabrı   smileki smileki smileki smileki    varmış yani ben ancak 15 gün beklerim....bilemedin 1 ay ...