''sabreden derviş''in 2.kuluçkası başladı bile :)

eskici

Takipçi Üyemiz
Merhaba sevgili dostlarım..
uzun zamandan buyana hazırlıklarını sürdürdüğümüz kuluçkamızın /yumurtaların üzerine ben oturuyormuşum gibi konuştum :) son fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim..
ilk yumurtamız 1 Aralıkta geldi.sırasıyla 3 Aralık,5 Aralık,7 Aralık ve 9 Aralık olmak üzere 5 yumurtamız var.
ilk kuluçkamızda bizlere çok emek veren,yavruların sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini sağlayan ve sık sık başını ağırttığımız Mehtap hanıma buradan sonsuuuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.Mehtap hanıma sözüm vardı kuşlarımın adını sizin adınızı koyacağım diye ama gelin görün ki altı yavrudan sadece bir tane dişi oldu :D napcaz bilmiyorum :D
Aynı zamanda konuyu yakından takip eden değerli dostlar Ethem YAMAN,Mustafa TÜRKER,Karahan UZUN,Faruk ÇELİK'e teşekkür ederim..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
2.kuluçka da hayırlı olsun. Ayrıca kardeşim asıl bu güzel tabloları , sen bizlere sunduğun için ben teşekkür ederim :) 3 yılın acısı çıkıyor inşallah :) Bu kuluçkada da ilk sefer ki gibi güzel yavrular olacağına eminim :) Anne babanında fotoğrafını çekersen sevinirim :)

hamza kkuş

Takipçi Üyemiz
Adı
hamza
Soyadı
karakuş
hayırlı olsun ..inşallah sağlıklı yavrularını da tekrardan  görürüz...

eskici

Takipçi Üyemiz
Amiiin :) 5.yumurtada kaldı sanırım.son yumurtasını 9 unda yapmıştı..beklemeye devam :)

mesutkurt

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
kurt
hadi hayırlı olsun abicim :) benim kuşlarımda bugun ilk yumurtalarını verdiler ve ilk kuluçkaya yattılar. valla kendi evladım olsa bu kadar sevinmezdim. uzun zamandır bekliyordum yumurta yapmalarını. bugun gözlemlerin üzerine dişi kuşu kafaste hiç görmedim hem folluktaydı. folluğu bi açtım ne görim nur topu gibi yumurta hemen kapadım hiç rahatsız etmeden terk ettim onları :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hadi hayırlısı sizin çiftte hep benimkilerle eş zamanlı yumurtluyor bakalım bu sefer kaç yavru göreceğiz. Darısı yavru görmek isteyenlerin başına.

eskici

Takipçi Üyemiz
Mesut KURT' Alıntı:
hadi hayırlı olsun abicim :) benim kuşlarımda bugun ilk yumurtalarını verdiler ve ilk kuluçkaya yattılar. valla kendi evladım olsa bu kadar sevinmezdim. uzun zamandır bekliyordum yumurta yapmalarını. bugun gözlemlerin üzerine dişi kuşu kafaste hiç görmedim hem folluktaydı. folluğu bi açtım ne görim nur topu gibi yumurta hemen kapadım hiç rahatsız etmeden terk ettim onları :)
sağolasın Mesut inşallah sende yavrularını sağlıklı bir şekilde büyütürsün..

eskici

Takipçi Üyemiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Hadi hayırlısı sizin çiftte hep benimkilerle eş zamanlı yumurtluyor bakalım bu sefer kaç yavru göreceğiz. Darısı yavru görmek isteyenlerin başına.
kaç yumurta var sizin bıcırıkların? maşallah nasıl durduracağız bunları :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
7 tane oldu yumurta artık devamı gelmez inşallah diye dua ediyorum :)

eskici

Takipçi Üyemiz
:)) dün gece itibarıyla 6. yumurtamız geldiii :) eyvah eyvah biri bunları durdursun :D

olcayto

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
sahingöz
masallah nazar degmesin....yumurtalari hangi kalemle nummaraliyorsun ustamm...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim. Yeni yavrularında fotoğraflarını görürüz inşallah.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Muhammet BOZACI' Alıntı:
:)) dün gece itibarıyla 6. yumurtamız geldiii :) eyvah eyvah biri bunları durdursun :D
9 da olabilir muhammet bey biz böye durumlarda başka çiftlerin altına çekiyoruz bakalım siz neyapcaksınız . yine çok güzel yavrularınız olcak inşallah

eskici

Takipçi Üyemiz
9 mu :) ooy oy yandık desenize :)
sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.
ilk kuluçkadan satılığa çıkarıp ilan verdiğim kuşların hepsini ücretsiz sahiplendirdim :)
şimdi yeni bıcırıkları bekliyoruz dört gözle :)

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Muhammet BOZACI' Alıntı:
9 mu :) ooy oy yandık desenize :)
sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.
ilk kuluçkadan satılığa çıkarıp ilan verdiğim kuşların hepsini ücretsiz sahiplendirdim :)
şimdi yeni bıcırıkları bekliyoruz dört gözle :)
Eşe dosta mı dağıttın ? Benim kuşlar daha yumurta yapmadan 2-3 kişi söz aldı :D

eskici

Takipçi Üyemiz
evet Ethem kardeşim.hepsini dostlarıma verdim..emin ellerdeler :)