sabrın ölçüsü ne kadar

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
herkese iyi akşamlar, kuşların çiftleşmesi için hep sabır diyoruz, peki bu sabır ne kadar süre, benim çiftlerimden 3-4 tanesi yaklaşık 5-6 aydır beraberler ve anlaşıyorlar ama sonuç yok. ne kadar beklemek gerekiyor, sizce bu çiftleri salmaya atıp tekrar eşleşmelerini sağlamanın zamanı gelmişmidir yardımınızı bekliyorum....

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Bu iş şans işidir illa her çift yumurta ve yavru verecek diye bir kural yok doganın Allahın bilecegi birşeydir bende zamanında 1 çiftle başladım baktım olmuyor çiftlerimi çogalttım 1 tane hiç çiftleşmeyen kuşlarım var yumurta falan alamıyorum ama onlarda kümesimin nazar boncugu geri kalan 5 çift bana yetiyor

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Benimde 3 çifttim vardı  hepsi ayrı kafeslerde dediğin gibi bende aşagı yukarı bi 5  6 ay kadar bekledım olmadı sonra 3 çiftte yetecek ölçülerde salma yaptım kuşların hepsini attım salmaya  eşler karıştı 3 çiftten 2 çift  eş tuttu şu anda bir çifttim altında maşallah 7 yumurta var.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
arkadaşlar kuşlarınız anlaşabilir ama eşleşmeyecek kuş eşleşmez gavur inadı tuttumu tutuyor farklı eşlerde denemekte fayda var .

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
arkadaşlarında dedigi gibi degişik eş denemede fayda var. ben buraya okadar cok kez  yazdımkı bir dişi kuşum var dogdu dogalı ceresi koyu kahve sanki eşleşmiş yavrusu var cogu kez o kuşu elden cıkar ,sat,ver diye cevap aldım fakat ben satmadım eşini degiştim şu an 3 yumurtası var o yuzden arada eş degişimi iyi oluyor ben 4 agızda bir degişirim şahsen.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her kuş çiftleşecek diye bir kural yok. Eşleri birbiri arasında değiştirerekde deneyebilirsiniz

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
EŞLERİ DEĞİŞTİREREK BİRAZ DAHA SABIRLA İŞ ÇÖZÜLÜR YETERKİ KUŞTA BİR HASTALIK OLMASIN