SAĞLIKLI JUMBO MUHABBET KUŞLARI

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
01-IRKI : JUMBO
02-CİNSİYETİ : ÇİFT HALİNDE
03-YAŞI  : 1-1,5 YAŞINDA
04-SAĞLIK DURUMU : ÇOK İYİ
05-BİLEZİK NUMARASI : VİDEODAKİ KUŞLAR 2013 AZ VE DSV , GRİ ERKEK 2014 TKF , MAVİ ERKEK 2014 KENDİ YAVRUM BİLEZİKSİZDİR ( ARADA KAYNADI :D ),DİĞER 2 DİŞİ DE TKF BİLEZİKLİ SON YAVRUDA DA YİNE KENDİ TKF BİLEZİĞİM MEVCUTTUR.
06-FİYATI  :ÇİFTLER 450 YAVRU 175 TL DİR
07-GEÇERLİLİK TARİHİ :SATILANA KADAR
08-SATILAN/ ALINACAK İL :ANTALYA
09-GÖNDERİLEBİLECEK MESAFE : ARAÇ AYARLANIRSA YAKIN İLLERE GÖNDERİM YAPILIR. DOSTLUKLARIN BOZULMAMASI İÇİN GÖREREK ALINMASI TARAFTARIYIM.
10-İRTİBAT TELEFONU : 507 767 80 49
11-TELEFONLAŞACAK ZAMAN DİLİMİ : SİTE ÜZERİNDEN HER ZAMAN ,TELEFONLA MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE ULAŞABİLİRSİNİZ
12-AÇIKLAMALAR : DAHA ÖNCE FARKLI EŞLERLE  1 YADA 2 AĞIZ YAVRU ALDIM KUŞLARIM EŞ SEÇMEMEKTEDİR ,GELECEK  ARKADAŞLARINDA GÖRECEĞİ GİBİ YER SIKINTISINDAN SATIYORUM PAZARLIK ÇOK BİŞEY BEKLEMEYİN ALDIĞIM FİYATLARA SATIYORUM. İLANIMA BAKAN YORUM YAPAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM  squint  squint  squint
YEME DÜŞMEK ÜZERE SON KALAN YAVRUM

BUNLARDA DİĞER KUŞLARIM

http://www.youtube.com/watch?v=0hpkwyCpbe4

Şimdilik bu kadar yukleyebildim maşallah larınızı eksik etmeyin

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Hayırlı satışlar ibrahim..alan pişman olmaz nasıl baktıgın bilrim kuşlara alanada satanada şimdiden hayırlı olsun

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Ali ŞENER' Alıntı:
Hayırlı satışlar ibrahim..alan pişman olmaz nasıl baktıgın bilrim kuşlara alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
Cok sağolasın Ali hocam senin kadar bakamasak da elimizden geldiğince biseyler yapmaya çalıştık, her sıkıntıda sana basvurduk sayende sağlıklı güzel  yavrular aldık emeklerin içinde cok tesekkur ederim