sahibinden sitesindeki hayvan sahiplendirme hakkında

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Öyle bir terane tutturdular evet ''evcil hayvanlar satılmasınmış''...Ben bir evcil hayvan edineceğim satın alacağım zaman kimseye sormam gerekmiyor bu hadsizliktir.Sen kaçağı önle hayvanların uygunsuz şartlarda beslenmesini önle ama hakkını vererek bu işi yapanları engelleme hakkına kimse sahip değil.İnsan satılıyor bu ülkede konkenciler insan ! Kadınlar satılıyor hemde yerine göre vergisiyle ! Önce buna dur deyin konken oynamaya benzemez bu işler...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ayhan ŞEN' Alıntı:
kimse kusura bakmasız sizlerde bedava mal aramayın hakkını verin alın arkadaşlar herkez emek veriyor o site kuralından dolayı öyle kimse kimseye hakkını yedirmez  bedava mal arıyana ben uyanık derim
Eli ayagı tutmayan engelli yemeye ekmegi olmuyan parası olmayıp bu işe hefeslenmiş fakir arkadaşlar varsa buyursun hayrına ben veririm kuş  yoksa uyanıklıga gerek yok isteyen kızsın bu laflarıma isteyen kırılsın saygılar sevgiler.
+1

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Aziz ÖDÜK' Alıntı:
bildiğim tek birşey var herkes çok önyargılı olmaya başladı. keşke birbirimizi tanıma fırsatımız olsa.
güzel kardeşim aziz kötü anlamda almışın lafı :) art niyetli olmadıgınnı ima ediyorum burda :)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Aziz ÖDÜK' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim ancak bu sıralar kuşlarımla daha çok ilgileniyorum ve yeni bir yuva yaptırıyorum 2 çift kuşum var ve 4 gözlü bir yuva yaptırdığım için 2 çift daha bulmak istedim . cinsleri ne olursa olsun ve engelli olsun olmasın kuşunu sahiplendirmek isteyenler olduğunu düşünüp web de bir arastırma yaptım . sahibinden sitesinde birçok ilan gördüm fakat artık güven ortamı olmadığı için webde tekrar araştırma yaptığımda bu siteye ücretli ilan verilemediği için böyle ilan verdiklerini aradığınızda ücret talep ettiklerini gördüm. sizlerle paylaşmak istedim .
ÜCRETLİ İLAN VERİLEMİDİĞİ İÇİN BEN DAHİL BİR ÇOK ARKADAŞ MECBUREN BU ŞEKİLDE
İLAN VERMEK ZORUNDA KALIYORUZ. SİZ GAYET SAĞLIKLI KUŞUNUZU BİR EMEK HARCAYIP TA YETİŞTİRDİKTEN  SONRA SAHİPLENDİREBİLİRMİSİNİZ. ORADA VERİLEN 100 İLANDAN BELKİ 3-5 TANESİ SAHİPLENDİRME AMAÇLI GERÇEKTEN. SEBEBİ İSE %90 KUŞTA VEYA HAYVANDA BİR SIKINTI VAR OLDUĞU İÇİN

goldhinch77

Üyemiz
Adı
sebahattin
Soyadı
şen
ÜRETİCİ MECBUREN BUNU YAPMAK ZORUNDA KALIYO ÜRETİCİNİN HERTÜRLÜ MAMASINI İLACINI YEMİNİ VERİP HİÇ BİR MASRAFTAN KAÇINMAYIP YETİŞTİRDİGİ BU GÜZEL KUŞLARI BEDELSİZ İSTEMEK AYIPTIR

goldhinch77

Üyemiz
Adı
sebahattin
Soyadı
şen
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
SAYRA BEYE KATILIYORUM YANİ BU İLAN VEREN ADAMLARIN SUÇU DEİL SİTE YÖNETİMİNİN SUÇU SATMAK VEYA SAHİPLENDİRMEK BU İLAN VERECEK KİŞİNİN İSTEĞİNE KALMIŞ  BELEŞ MEZAR BULUP YATACAK KİŞİLERDE BEDAVADAN KUŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN TALİP OLUYORLAR  ARKADAŞIM PARASINI VERİN ALIN KUŞU BEDAVA KUŞ YOK YANİ ....

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Ayhan ŞEN' Alıntı:
güzel kardeşim aziz kötü anlamda almışın lafı :) art niyetli olmadıgınnı ima ediyorum burda :)
ben lafı yanlış anlamadım ben kendimi biliyorum belki ifade edememişimdir doğru bir şekilde . size değil önceki yanıtlaraydı sitemim keşke tanıma fırsatımız olsa

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
üretici abiler yanlış anlamasın söylediklerimi elbette bu işi yapıyorsanız satacaksınız elbette . ben ilk defa o sitede ilanları görüp şaşırdım . bilmiyordum öyle olduğunu

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
arkadaşlar ağır küfürler sarfedilmiş asma kimse kusura bakmasın.. ücretsiz sahiplendireceğim demezseniz o site ilanınızı kabul etmiyor.. Akıl var mantık var.. bende ilan verdim oraya.. 60 tane kuş yazdım.. biraz akıllı olan kişi 60 tane kuşun ücretsiz verilmyeceğini bilir.. ha birde bazıları var.. ağrı'dayım bana da yollar mısınız? kargo ücretini kim ödüyor? (ücretsiz alıp birde kargo payıda ödemicek bak akıllıya..) diyede soruyor.. ben daha ne diyim.. o kötü söz sarfeden arkadaşlara duyurulur....

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Selçuk BÖYÜKBAŞ' Alıntı:
arkadaşlar ağır küfürler sarfedilmiş asma kimse kusura bakmasın.. ücretsiz sahiplendireceğim demezseniz o site ilanınızı kabul etmiyor.. Akıl var mantık var.. bende ilan verdim oraya.. 60 tane kuş yazdım.. biraz akıllı olan kişi 60 tane kuşun ücretsiz verilmyeceğini bilir.. ha birde bazıları var.. ağrı'dayım bana da yollar mısınız? kargo ücretini kim ödüyor? (ücretsiz alıp birde kargo payıda ödemicek bak akıllıya..) diyede soruyor.. ben daha ne diyim.. o kötü söz sarfeden arkadaşlara duyurulur....
ben küfür etmedim de kargo konusu iyiymiş :)
ya zaten bellidir üretimhanesini bozanlar falan .