Şahin GÜNGÖR Abimizi ziyaret .

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ZEKİ RAMAZAN AYINDAKİ ZİYARETTE BÜTÜN ARKADAŞLAR SEFERİ OLDUĞUMUZ İÇİN NİYETLENMEMİŞTİK SABAH ERKENDEN BÖREKÇİYE GİRDİĞİMİZDE
AHMET SALMAN BİR TEPSİ BÖREĞİ TEK BAŞINA YEMİŞTİ ÜSTÜNEDE 2,5 LT KOLA İÇMİŞTİ ZANNEDİYORUM BÜTÜN DENGELERİ AHMET SALMAN BOZDU
;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ZEKİ RAMAZAN AYINDAKİ ZİYARETTE BÜTÜN ARKADAŞLAR SEFERİ OLDUĞUMUZ İÇİN NİYETLENMEMİŞTİK SABAH ERKENDEN BÖREKÇİYE GİRDİĞİMİZDE
AHMET SALMAN BİR TEPSİ BÖREĞİ TEK BAŞINA YEMİŞTİ ÜSTÜNEDE 2,5 LT KOLA İÇMİŞTİ ZANNEDİYORUM BÜTÜN DENGELERİ AHMET SALMAN BOZDU
;)
Bu söylediklerine göre Sedir iyi dayanmş Selahattin abi :D

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Sohbet böyle ilerlerken hala suçluyu bulamadık ama :)

Suçlu börekçi mi ? yoksa ? :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
:D :D :D
Çok güzel günler geçmiş inşallah böyle devam eder..
    Sevgili Koray kardeşim, 2010 içerisinde bir çok görüşme, ziyaret ve çeşitli etkinlikler olmuştu; İnşAllah 2011 de daha fazlası olacak. Kaç yaşında yahut kaç kuşumuz olduğu önemli değil; mühim olan insanlık..

İşte O güne dair 3 kare fotoğraf.. 

motifcan

Uzman Üyemiz
Yılmaz abi çok hoşuma gidiyor böyle etkinlikler eğer müsait olduğunuzda İstanbul`a geldiğimde kabul ederseniz Selahattin abiyle sizi ziyaret etmek ve tanışmak isterim..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah nice böylesi büyük ziyaretlerde buluşabilmeyi nasip eder inşaallah. Ben şimdiden yeni sedirler hazırlamaya başlasam iyi olur :D