Şahin GÜNGÖR'ü Ziyaretimiz

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Cumartesi günü Abim ve yeni muhabbet kuşu üretimhanesi kuan iki arkadaşı ile Şahin beyi ziyaret ettik. Habersiz gitmemize rağmen bize gösterdiği misafirperverlik için kendisine teşekkür ediyorum. Yoğun işleri olmasına rağmen bize üretimhanesini gezdirdi, bilgi birikimini bizlerle sınırsız bir şekilde paylaştığı için de ayrıca kendisine teşekkür ediyorum.

Kuşlarının herbirisine sonsuz kez maşallah. Nazar olmasın diye kuşların resimlerini çekmedik. Ama eminim ki önümüzdeki yarışmalarda zaten sık sık en ön derecelerde zaten Şahin beyin kuşlarını herkes görecektir.

Yolun açık olsun, hayırlı başarılar.

E

elaziz2316

Guest
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Allah muhabbetinizi arttırsın.

Amin. Cümlemizin.

Emrah, en kısa zamanda senin de yeni yerini ziyarete gelecem inşallah. Havalar serinlemeye başlıyor. Yaparız gene bi çiğköfte organizasyonu.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Amin. Cümlemizin.

Emrah, en kısa zamanda senin de yeni yerini ziyarete gelecem inşallah. Havalar serinlemeye başlıyor. Yaparız gene bi çiğköfte organizasyonu.
İnşallah İsmail abi.O çiğ köftenin tadı hala damağımda duruyor valla.Bu sefer ki organizasyoınu biraz daha büyük yapalım abi.Geçen seferki organizasyona çağırmadık diye sitem eden abilerimiz kardeşlerimiz vardı onlarıda dahil edelim.

E

elaziz2316

Guest
    Haklısın. Bu sefer daha organize olalım. Gelemeyen gelmese de biz çağırmış olalım. Bi ara planlamayı yapalım.

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Mesut ÇETİN' Alıntı:
Insallalh Ankara ziyaretinde ugramak istedigim kumeslerden biride Sahin abinin kumesi. Ankara da 3 buyuk urdtici deseler  ilk 3 un 1 si derim:)

Allah sohbetinizi daim etsin
MESUT BENCE O ANKARAYI TÜRKİYE YAPSAN DAHA İYİ OLUR ;D ŞAHİN ABİ BENCE TÜRKİYE'DE İLK ÜÇE GİRECEK KAPASİTEDE BİR ÜRETİCİ ALLAH NASİP EDERSE BENDE EN KISA ZAMANDA ZİYARETİNE GİTMEK İSTİYORUM....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mesut ÇETİN' Alıntı:
Kesinlikle haklisin..:)
...........aynen  birde  aydın abi var  onun kanlarıda sağlam  ALLAH  böylesi  üstadların yuzunu kara cıkarmasın  helede  şahin abi  çok emek verdi  çoookk...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim.İsmail arkadaşımında ayaklarına sağlık haberli habersiz başımın üstünde yeriniz var.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Allah muhabbetinizi artırsın. Valla bende olur olmadık zamanlarda Şahin Abiyi arıyorum Allah Razı Olsun hep yardımcı oluyor.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Allah muhabbetinizi artırsın İsmail Abi. Şahin Abide yede sevgiler diyelim. Nasip olursa birgün bizde gideriz inşallah.

Bu arada çiğköfteni yemek artık nasip olur bu sefer. Zaten Ahmet Abi,Emrah Abi sen ve ben hiç denk gelemedik, şu çifköfte olayında :D

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Muhabbettiniz bol olsun.Ziyaretiniz dostluk kardeşliğinizi pekiştirsin.

E

elaziz2316

Guest
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Allah muhabbetinizi artırsın İsmail Abi. Şahin Abide yede sevgiler diyelim. Nasip olursa birgün bizde gideriz inşallah.

Bu arada çiğköfteni yemek artık nasip olur bu sefer. Zaten Ahmet Abi,Emrah Abi sen ve ben hiç denk gelemedik, şu çifköfte olayında :D
    Coşkun kardeşim bu sefer kararlıyım, senin kesin olabileceğin zaman ve yerde yapmayı düşünüyorum. Bir seferkin esen gelemedin. Bir diğerine hastanede ameliyat olmuştun. Ameliyattan yeni çıkmış adama izin vermezler diye getirmedik. Yoksa Ahmet ile hastaneye getirip sana yedirecektik. Ama inşallah nasip olursa bu seferkinde sende aramızda olursun.