Sahiplendirilecek Muhabbet Kuşları (HATAY-ANTAKYA)

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
01-) IRKI: YERLİ

02-) CİNSİYETİ: 5 ERKEK-5 DİŞİ

03-) YAŞI:2-8 AY ARASI

04-) SAĞLIK DURUMU: İYİ

05-) BİLEZİK NO:-

06-) FİYATI: ADET 25 TL.

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:-

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: HATAY - ANTAKYA

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ARAÇ AYARLANIRSA GÖNDERİM YAPILIR.

10-) İRTİBAT TELEFONU: 0 542 398 45 10

11-) MAİL ADRESİ:-

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09:00- 22:00

13-) AÇIKLAMALAR: KÜMESTE YER KALMADIĞI İÇİN SAHİPLENDİRİLECEKTİR.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Maşallah güzel rainbowlar. Yalnız tüneklerde rahat duramıyor gibiler yuvarlak tünek daha rahat tünemelerini sağlar.

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Bahsettiğiniz kuşları burada rainbow, painted vs. desem tartışma vs. çıkabilir oyüzden o şekilde ilan vermedim, kuşları da ayırmadım. Ben ingilizce öğretmeniyim yabancı kaynaklardan araştırma yaparak rainbow kuşları nasıl elde edebilirim derken yavaş yavaş rainbow yavru almaya başladım, hazır tek bir rainbow kuşum olmadan. Ama bizim memlekette tek bir inanış var, o da rainbow kuş rainbow anne babadan gelir diye. Bilimsel olarak kanıtlar sunmama rağmen painted, rainbow tartışmalarındaki bu inancı değiştiremedim, tabi biraz da ticari açıdan olsa gerek. Bunların aralarında rainbow kuşlarımın kardeşleri de var. İsteyen olursa rainbow kuşlarımın resimlerini de ekleyebilirim. Cihan Bey güzel bahsetmiş aslında, rainbow çalışmalarından falan. Bukadar uzun yazdığım için kusura bakmayın daha önce yaşadığım polemiklere yer vermemek için yazma gereği duydum.

Sonuç olarak biri çıkıp yalan söylüyorsun/hatalısın, rainbow böyle üretilmez falan derse, yazdığım fiyat normal kuş fiyatının bile altında.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Mevlüt hocam ı ben uzun zamandır takip ediyorum forum aracılığıyla bir kaç kez telefon dada konuşmuşluğumuz oldu kendisi bu renk kombinasyonu nda çalışıyor çok ta güzel iş çıkarıyor bence bilinçli olarak renklerle oynuyor diyebiliriz burdan kendisini bir kez daha tebrik ediyorum renk üzerine merak araştırma bilgi ve pratik örneği

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi