sakat kanarya

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Arkadaşlar bugün bacağı sakat bir kanarya yakaladım balkondaki soğanların içinde oturuyordu bende aldım ama bacağı sakat muhabbet kuşlarında oluyorya aynı öyle bence sahibi sakat diye bırakmıştır günahlarını almayayımda nasıl insanlar var ya arkadaşlar ben bu kuşa ömrümün sonuna kadar bakarım ama bacağı sakat diye ölürmü birde acı çekiyormudur yardım edin lütfen tek bacağı sağlam ayakta iyi kötü duruyor gayet güzel bir şekilde uçuyor sizce ölürmü  :-[

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
tek bacağı yamuk bir şekilde ama çok hareketli güzel uçuyor tüneğin üzerinde oturabiliyor birde yavru galiba tam bilmiyorum gidip yem aldım iştahlı bir şekilde yiyor birde dışkısı siyah bu sorunmu kanaryalar hakkında bilgim yok ölürmü acaba görüünüşte çok sağlıklı cevaplarınız için teşekkürler

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Kanaryalar hakkında bilgim yok ama ayağı için resim eklerseniz yardımcı olabilirz

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
benim bildiğim kanaryalar çok uzun mesafeli uçamazlar sizin balkona kadar nasıl gelmiş enteresan bacağındaki soruna ancak veteriner cevap verebilir zaman kaybetmeden götürmenizde fayda var

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Sezgin Anıl' Alıntı:
benim bildiğim kanaryalar çok uzun mesafeli uçamazlar sizin balkona kadar nasıl gelmiş enteresan bacağındaki soruna ancak veteriner cevap verebilir zaman kaybetmeden gütürmenizde fayda var
cevabınız için size samimiyetimle teşekkür ederim.Bu sabah bi ses duydum önce önem vermedim sonra balkona bi baktım  saksının içine oturmuş soğanları yemeye çalışıyordu bende hemen camdan içeri sokup yakaladım çok güzel uçuyor uçmasında sorun yok ama bacağı yamuk ayağı bukük bir şekilde ben düzeleceğini sanmıyorum. :(

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Arşivde bunla ilğili bilğiler var, muhabbete uygulanan yöntemleri uygulaya bilirsiniz, tabiki teşhiş koydu veya koydurdu iseniz...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Resimler açılmıyor veterinere götürmenizi tavsiye ederim geç kalırsanız pişman olabilirsiniz