Sakın Yurt içi Kargo ile kargolarınızı göndermeyin !

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar İstanbuldan pvc kafes yaptırdım. Ustama göndereceğin kargonun yurtiçi olmasını rica ettim(normalde sürat kargo 90 tl ptt kargo 70 tl). biraz pahalı olur dedi ama olsun dedim daha sağlıklı ve sağlam dikkatli taşırlar düşüncesindeydim. Bugün kargom geldi. ve 80-100 tl beklediğim ücret 260 tl olarak fatura edilmiş. Dolabı zaten yaptırdım  400 'e sonra kargocu gittikten sonra birazdaha dikkatli bakınca farkettimki pvc kafesin köşeleri kırılmış üzerlerinde de 7-8 adet dikkat kırılır yazıları. ama nafile şimdi sağa sola şikayetlerde bulundum. Kargo firmasını aradım ve dediği şey söylüyorum. Kargonuzu almasaydınız. bende diyorumki
-Hanım efendi kargo firmanızın ayıbını, benim birazcık dikkatsizliğime nasıl olur da bağlarsınız.
-vermeseydiniz dedi ya.
aman arkadaşlar dikkat edin böyle işlerde ağzım felaket yandı.
şimdide solyal medyada bunların teşhir ediyorum ve edelimde.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
benimki kadar yanmamis sukret haline

kendinden yumrutalikli 4 katli kafesi siparis ettim 300tl yakindi sanirim
yumurtaliksiz geldi parasinida odedim

kafesi kapidan kapiya teslim ucerini tr den odedim 487 tl
kafes kapima geldi ulasim bedeli vs altinda bir 150 dolar daha odedim
4 cift kus icin yumurtaliksiz kafes bana 900-950 tl ye geldi
onuda gectim kafes statik elektrik ureten cinsden cikdi uretmeyeni varmi onuda bilmiyorum

simdi soner bey soyleyin agziniz yanmismi :)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Geçen ay içinde benzer bir durum benim başıma geldi. Yine YURTİÇİ KARGO, yine işgüzarlık. Bir alışveriş sitesinden kuşlarım için ilaç siparişi verdim. Yine benzer kaygılarla İsmi geçen kargo şirketinin iyi olacağını düşündüm. Paketi teslim aldım ve açtım. İlaçlar darma duman kırılan var, kapağı açılıp dökülen var. Kargoyu getiren şerefsize, tutanak tutmasını istedim. Yapabileceği birşey olmadığını söyledi. Satış sözleşmesi dedim, uzaktan alışveriş yönetmeliği dedim... adam bildiğin besili dana. Münferit bir olay diye düşünmüştüm ama görüyorum ki aynı şikayetler genelde var. Ben bu salak şirketi tercih etmemekle birlikte, o pis suratlı herifi de görmek istemiyorum. Nitekim daha sonrasında, arkadaşım bir paket yolladı, aynı dangalak getirdi. Paketi teslim almadığım gibi adamı resmen kovdum. Daha sonra başka bir elemanla yolladılar ve kontrol etmeden tutanağı imzalamadım.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Arkadaşlar İstanbuldan pvc kafes yaptırdım. Ustama göndereceğin kargonun yurtiçi olmasını rica ettim(normalde sürat kargo 90 tl ptt kargo 70 tl). biraz pahalı olur dedi ama olsun dedim daha sağlıklı ve sağlam dikkatli taşırlar düşüncesindeydim. Bugün kargom geldi. ve 80-100 tl beklediğim ücret 260 tl olarak fatura edilmiş. Dolabı zaten yaptırdım  400 'e sonra kargocu gittikten sonra birazdaha dikkatli bakınca farkettimki pvc kafesin köşeleri kırılmış üzerlerinde de 7-8 adet dikkat kırılır yazıları. ama nafile şimdi sağa sola şikayetlerde bulundum. Kargo firmasını aradım ve dediği şey söylüyorum. Kargonuzu almasaydınız. bende diyorumki
-Hanım efendi kargo firmanızın ayıbını, benim birazcık dikkatsizliğime nasıl olur da bağlarsınız.
-vermeseydiniz dedi ya.
aman arkadaşlar dikkat edin böyle işlerde ağzım felaket yandı.
şimdide solyal medyada bunların teşhir ediyorum ve edelimde.
GEÇMİŞ OLSUN BU KARGO ŞİRKETLERİ HİÇBİR ŞEYE DİKKAT ETMİYOR ÜSTÜNDE NE KADAR DİKKAT KIRILIR YAZIYOR OLSADA ÇALIŞAN PERSONELLERİ SANKİ O YAZI YOKMUŞ GİBİ KALDIRIP KALDIRIP  ATIYORLAR SONRA SORUMLULUK KABUL ETMİYORLAR  neeee ahaaa

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Önce verdiğin yerdeki kazmalar kırıyo sonra merkezdeki kazmalar sonra gittiği şehirdeki merkezdeki kazmalar sonrada ilçedeki kazmalar. Var sen düşün kargonun halini. Benimde pc paramparça gelmişti. Önce kontrol edip sonra teslim almak lazım. Bu arada kendin 2. el spotçudan bir dolap alıp onada ön tel ve tava sipariş edip çok güzel bir kafes yapabilirdin. (Daha önce yaptığın salmayı görmüştüm gayet güzeldi.)

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Geçmiş olsun  ,ben işim dolayısıyla  devamlı  PTT  kargoyu tercih etmekdeyim  hem  fiyatları çok uygun  hemde  çok dikkat ediyorlar  bugüne kadar  karşı taraftan  hiç şikayet olmadı  PTT kargodan şaşmayın derim.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
sorma mert abi odeğil de arabaylan gidip gelsem istanbula okadar yakmaz :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Soner DURMUŞ' Alıntı:
sorma mert abi odeğil de arabaylan gidip gelsem istanbula okadar yakmaz :)
valla diyecek birşey bulamıyorum
allah sana sabır versin
sıkma canını olan olmuş kısmet işte:(

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Yurt içi kargonun her  zmanki işleri işini doğru dürüst yapmayan bir kargo..

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geçmiş olsun sanırım 2007 yılındaydı istanbul firamlarımız bize bu kargo ile 1 cuval mal göndermişlerdi normalde 10-15 tlik kargoya o zaman 55 tl ücret ödemiştim birdahada ben ne mal gönderdim nede alımı yaptım ..
piyasanın en kazık kargosudur