SALMA HAKKINDA TECRÜBESİ OLAN ABİ-ABLA-KARDEŞLERİN DİKKATİNE...

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Kod:
İYİ GÜNLER BİR SORUDA BULUNCAKTIM BEN KAFESLİ ÜRETİMDEN VAZ GEÇİP SALMA ÜRETİME BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YUVALIKLARI DIŞARDAN TAKICAM HABİL ABİNİN DEDİĞİ ÜZERE SALMAMIN ÖLÇÜLERİNE GÖRE 14 ERKEK 17 DİŞİ 24 YUVALIK KOYUCAM AMA BİR SORUM WAR BENDE FAZLA KUŞ YOK SİMDİ BENDE 6 ERKEK 6 DİŞİ WAR VE YAVAŞ YAVAŞ TEMİN ETMEYE ÇALIŞICAM SİZE SORUM BEN 6 ERKEK 6 DİŞİ KOYSAM SONRA YAVAŞ YAVAŞ DİYERLERİNİDE KOYSAM SORUN OLUR MU?
Kod:
[color=red][u]BU SÜRE ZARFINDA YUVALIK TAKMICAM[/u][/color]

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bence kuşları tamamlayıp birdefada salmalısın kardeşim bende salma üretimi daha önce yapmadım  ilkdefa yapıyorum 30 dişi 25 erkek 41 yuvalık mevcut 400*170 cm  salma ölçüm yaklaşık 10 gün oluyor ve yumurtalar gelmeye başladı ufak atışmalar dışında şimdilik sorun yok  ... yinede deneyimli bilgili arkadaşlar uygun olanı söyleyecektir...

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,18762.msg263963.html#msg263963

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞLARI PIYASADAN TOPLARKEN AYRI AYRI TOPLAMA EMIN BILDIĞIN BIR URETICIDEN SAĞLIKLI KUŞ AL
AYRI KUMESLERDE KARANTINA VE BAKIM YAP SONRA HEPSINE BIRDEN YUVALIK TAK ANAHTER YUVALIKTADIR YUVALIK TAKMADAN KUŞ ILAVE EDILEBILIR AMA YUVALIKTAN SONRA KUŞ ATMA SLM

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞLARI PIYASADAN TOPLARKEN AYRI AYRI TOPLAMA EMIN BILDIĞIN BIR URETICIDEN SAĞLIKLI KUŞ AL
AYRI KUMESLERDE KARANTINA VE BAKIM YAP SONRA HEPSINE BIRDEN YUVALIK TAK ANAHTER YUVALIKTADIR YUVALIK TAKMADAN KUŞ ILAVE EDILEBILIR AMA YUVALIKTAN SONRA KUŞ ATMA SLM

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yuvalık takıldıktan sonra atacağnız kuş yavru dahi olsa salamaya sonradan kuş atılmaz

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
yuvalıklar takılmadan istediğin kadar kuş koyup çıkartabilirsin. ama yuvalıklar takıldıktan sonra içine yavru dahi atarsan kavgaya davetiye çıkartırsın.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Habil TANTA' Alıntı:
yuvalıklar takılmadan istediğin kadar kuş koyup çıkartabilirsin. ama yuvalıklar takıldıktan sonra içine yavru dahi atarsan kavgaya davetiye çıkartırsın.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Habil TANTA' Alıntı:
BENDE BÖYLE BİR CEVAP BEKLİYORDUM
HERKESE TEŞŞEKKÜRLER...

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
KUSURA BAKMAZSANIZ 1 SORUM DAHA OLACAK :

1)YAVRULAR YUVADAN ATLADIĞI ZAMAN HEMEN ALMAM GEREKİR Mİ?
2)KAVGA ÇIKAR MI ?

2 SORU OLDU AMA İDARE EDİN SU KARDEŞİNİZİ  ;D

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Habil TANTA' Alıntı:

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
sonradan kuş atmaki zaiat  vermeyesin kavga çok olur buda seni üzer