N nilcafe Uzman Üyemiz Katılım 18 Kas 2011 Mesajlar 349 Konum yozgat Adı Hasan Soyadı ÇELİK 27 Haz 2015 #1 başlıktada belirttigim gibi, salma kafeste telleri tutturmak için vida kullandım ama cirkin bir görüntü oluştu onun yerine zımba ile sabitlemek istiyorum bunun için önerebileceginiz zımba makinası ve teli varmı uygun fiyatlı ?
başlıktada belirttigim gibi, salma kafeste telleri tutturmak için vida kullandım ama cirkin bir görüntü oluştu onun yerine zımba ile sabitlemek istiyorum bunun için önerebileceginiz zımba makinası ve teli varmı uygun fiyatlı ?
A a.kalkan Takipçi Üyemiz Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 118 Konum gaziantep Adı Ali osman Soyadı Kalkan 4 Tem 2015 #2 1 CM 1 CM ÇITA İLE ÇİVİLEYEREK KAPATABİLİRSİN ZIMBA MAKİNASI BULMAN ZOR OLUR
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 4 Tem 2015 #3 en sağlamı vidalama dir kardesim
F Fatih Köle Takipçi Üyemiz Katılım 10 Eyl 2014 Mesajlar 105 Konum Ankara Web sitesi www.pvckafesyuvalik.com Adı Fatih Soyadı Köle 4 Tem 2015 #4 tel üzerine çerçeve ile dönerseniz güzel bir goruntu elde edersiniz. resim eklerseniz daha güzel öneriler söyleyebiliriz. çerçeve için ağaç tornadan güzel çıtalar çekitebilirsiniz. yada alimunyum benzeri birşeylerde kullanılabilir.
tel üzerine çerçeve ile dönerseniz güzel bir goruntu elde edersiniz. resim eklerseniz daha güzel öneriler söyleyebiliriz. çerçeve için ağaç tornadan güzel çıtalar çekitebilirsiniz. yada alimunyum benzeri birşeylerde kullanılabilir.