SALMA KAFES ISITMASI

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bu sitedeki açıklamaya göre yararlı ama bilen ve kullananların tecrübeleri oradaki yazılardan daha değerli eğer işin içinde bir bit yeniği yoksa iyi bir alete benziyor

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
az mı yakıyor aslında denemek lzm gunde 1 2 kez ısıtsam salmay yeter sabah aksam yalıtım koy bıde ohh sıcaklıkda gıtmez mıss gıbı olur :)

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Silikon rezisdans;yanlış hatırlamıyorsam 85wat dı. Kuluçka makinası ısıtmasında kullanıyordum. Son derece sağlıklılar, 100wattlık ampulden azyakıp daha çok ısı verir

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Bu sistemi hasta boxlarında kullanıyoruz (hasta kuşların tecrit edildiği,üşümemesi ve verilen ilaçlı suyu içmesi için özel olarak imal edilen,32-33 derece ısıda sabit tutulan,termostatlı ve havalandırması olan boxlar)..
Eğer bu şekilde ısıtma düşünüyorsanız bu ürün pahalı..Elektrik malzemesi satan yerlerden elektrikli battaniye kablosu alarak daha ucuza mal edebilirsiniz..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Alpay BİLİR' Alıntı:
Bu sistemi hasta boxlarında kullanıyoruz (hasta kuşların tecrit edildiği,üşümemesi ve verilen ilaçlı suyu içmesi için özel olarak imal edilen,32-33 derece ısıda sabit tutulan,termostatlı ve havalandırması olan boxlar)..
Eğer bu şekilde ısıtma düşünüyorsanız bu ürün pahalı..Elektrik malzemesi satan yerlerden elektrikli battaniye kablosu alarak daha ucuza mal edebilirsiniz..
+1

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Umut ERGÜN' Alıntı:
Cengiz abicim iyimi sizce aldıgınız ürün
Ürün  kalite bakımından son derece sağlıklı sağlam ama kuşun gagasına dayanmayacaktır.
yakında benimde hasta kafesi yapımında kullanım düşüncem var ama nasıl olacak daha bilmiyorum