SALMA KUŞU İLE KAFES KUŞU ARASINDAKİ FARK

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
ARKADAŞLAR BİR HAFTA ÖNCE SALMADAN BİR ÇİFT EŞ TUTMUŞ KUŞU SEÇİP ALDIM.TAM 1 HAFTA OLACAK AMA KAFESE BİR TÜRLÜ ALIŞAMADILAR.YEM VE SU DEĞİŞTİRİRKEN KAÇACAK DELİK ARIYOLAR.ETRAFI SÜZÜYORLAR ACABA DAHA ZAMANMI LAZIM ALIŞMALARI İÇİN.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
düşün seni saray gibi bi evden küçücük kulübeye koyuyorlar birbirlerini unutup bi süre ortama odaklanırlar zamanla geçer.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
MURAT AKKURT' Alıntı:
ARKADAŞLAR BİR HAFTA ÖNCE SALMADAN BİR ÇİFT EŞ TUTMUŞ KUŞU SEÇİP ALDIM.TAM 1 HAFTA OLACAK AMA KAFESE BİR TÜRLÜ ALIŞAMADILAR.YEM VE SU DEĞİŞTİRİRKEN KAÇACAK DELİK ARIYOLAR.ETRAFI SÜZÜYORLAR ACABA DAHA ZAMANMI LAZIM ALIŞMALARI İÇİN.
bizde kuşlarımızı aldıgımız yerde salmadaydılar  ve karanlık bir ortamda aldık kim kimin eşi göremedik  buraya geldikten sonra bir hafta kadar dükkanda salık vaziyette durdular baktık öpüşen koklaşan varsa topladık 26 çitf yaptık  bunlardan sadece 5 çiftimizin altında toplam 22 yumurtamız var  öbür çiftler ise boştayken eşinin yanından ayrılmazken şimdi durgun duruyor 5 çiftimiz erken alıştı şimdi zamanla onlarında alışacagına eminim  buişin sırrı sabır

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
erbay' Alıntı:
Evet  alışmaları için zaman lazım artı yeni bir ortam ama zamanla uyum sağlarlar.. ;)
+4

ceylin123' Alıntı:
düşün seni saray gibi bi evden küçücük kulübeye koyuyorlar birbirlerini unutup bi süre ortama odaklanırlar zamanla geçer.
+1

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
BENDE SALMADAN ALDIĞIM ÇİFTİ KOYDUM ALIŞIOLAR AMA KUŞTAN KUŞA DEĞİŞİO KİMİSİ DAHA ERKEN ADAPTE OLUO

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Salmada serbest uçmaya alışmşlar şimdi daha dar bir alana uyum sağlamak zorundalar alışmaları biraz uzun zaman alacaktır ama alışırlar

onursiba

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
TOPAL
Aynı durum benim başımada geldi serseri mayın gibi kendilerini bir sağa bir sola çarpıp durdular sabır her şeyin ilacı

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
kendi kümesinizdeki bir salmadan ayırdıysanız daha çabuk alışacaktır.
fakat başka bir üreticiden getirdiyseniz biraz sabırlı olmalısınız.
alışır alışır.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
aynı şey benimde başıma geldi nerdeyse 2 ay oldu kafese alalı daha yeni yeni alışıyor.Bu işilerin en güzel ilacı gerçektende SABIR